Un ministru democrat a inaugurat oficiu poştal în satul de baştină al lui Vlad Plahotniuc!

Locuitorii din Grozești, raionul Nisporeni, satul de baştină al omului de afaceri şi prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc, se vor bucura de un nou oficiu poștal – modern, cu o gamă mai variată de servicii, inaugurat la finele săptămânii curent de ministrul democrat al Tehnologiei Informației, Pavel Filip.

Noul sediu poștal a fost inaugurat într-o clădire reconstruită din temelie, iar cheltuielile au fost acoperite integral de Î.S. „Poșta Moldovei”.

Serviciul de presă al ministerului anunţă că „la ceremonia de inaugurare a noului sediu poștal a venit întregul sat, iar cu ocazia evenimentului, poștărița din sat a primit în dar o bicicletă cu care, spune ea, va ajunge mai ușor la fiecare familie din localitate”.

Pavel Filip a declarat, la inaugurarea oficiului, că „dincolo de condițiile moderne, venim cu servicii noi, fapt care demonstrează că nu facem numai politici și strategii, dar și lucruri concrete aproape de oameni și de necesitățile lor”.

Ministrul a concretizat că. „îşi doreşte ca Poșta să presteze servicii moderne, solicitate de cetățeni”. Potrivit lui, urmează ca oficiile poștale să lucreze după principiul ghișeului unic, unde cetățenii își vor putea soluționa orice problemă în raportul cu statul.

Moldova.ORG reaminteşte că Pavel Filip este unul din cei şase miniştri ai Partidului Democrat din Guvernul Leancă. Mai mult decât atât, este fost coleg de universitate cu unul din greii PDM, ex-prim-vicepreşedinte al Parlamentului, Vlad Plahotniuc. Cel din urmă este născut în satul Pituşca, raionul Călăraşi, însă a copilărit în satul Grozeşti, Nisporeni.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.