Connect with us

Publicat

pe

Un paradis exotic este la dispoziţia celor care vor să trăiască într-o perpetuă vacanţă şi să aibă o afacere deja pusă pe roate. Insula Toberua, din arhipelagul Fiji, a fost pusă în vânzare pentru aproape şapte milioane de dolari.

Viitorii proprietari îşi pot recupera investiţia. Paradisul cu palmieri şi nisip fin este în circuitul turistic de 50 de ani.

Pe insulă sunt deja construite un complex din mai multe bungalouri, un spa, un restaurant şi un bar. Iar turiştii mai pot fi atraşi cu un teren de golf sau scufundări nocturne.

Actualii proprietari deţin complexul de zece ani şi vor să se îndrepte către alte orizonturi.

Sursa: Digi24.ro

Este angajată în domeniul media încă din 1999. Timp de 14 ani, a fost reporter la Agenția de Stat Moldpres, apoi a lucrat la Flux și portalul Arena. Face parte din echipa Moldova.org din 2014.

Citește mai departe

Externe

Un moldovean, tatăl a doi copii, ucis într-o parcare din Belgia de un şofer român de TIR

Publicat

pe

De către

Un şofer român de TIR din Suceava şi-a ucis un coleg moldovean, tatăl a doi copii, într-o parcare din Belgia. Mai mulţi şoferi s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a scos un cuţit şi a comis o crimă înfiorătoare. Două fetiţe au rămas orfane de tată.

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, în parcarea Goordijk din zona portuară a oraşului belgian Antwerpen s-a iscat un scandal între mai mulţi şoferi de TIR, români şi moldoveni. Presa belgiană scrie că un camionagiu român în vârstă de 46 de ani a fost arestat, fiind acuzat de crimă, potrivit Observator.tv

El a scos cuţitul şi l-a înjunghiat mortal pe Ioan Gavriliţă, un moldovean în vârstă de 31 de ani angajat şofer la o societate românească.

Şoferul criminal l-ar fi ucis pe Gavriliţă cu o singură lovitură de cuţit, aplicată în piept. Mai mulţi martori au fost audiaţi, iar un alt camionagiu a fost reţinut 24 de ore, dar eliberat ulterior.

Familia victimei face apel acum la cunoscuţi pentru a putea aduce în ţară trupul lui Ioan, pentru a putea fi înmormântat în localitatea natală, Călăraşi.

Citește mai departe

Externe

Doi tineri au găsit o pungă cu bani în timpul vacanței din Creta. Ce au făcut cu banii

Publicat

pe

De către

Un cuplu de britanici, care și-au petrecut vacanța în Creta, a devenit celebru în Grecia, după ce a găsit pe stradă o pungă cu 7.000 de euro și a dus banii la poliție, în loc să și-i însușească, scrie The Mirror citat de Libertatea.ro.

Jessica, în vârstă de 22 de ani, care lucrează pentru Primăria din Middlesborough, și Edward, de 24 de ani, un inginer electrician stagiar, au descoperit accidental punga care conținea 7.000 de euro, pe o stradă cu magazine.

Cei doi au luat-o și, fără să ezite, au dus-o direct la secția de poliție locală din Agios Nikolaos.

Jessica a povestit că a lovit din greșeală punga cu piciorul și, când s-a uitat în jos, a văzut că sacoșa era plină cu bani înfășurați cu benzi de elastic.

Polițiștii au numărat banii și erau aproape 7.100 de euro. „Ne-am dat seama că sunt mulți bani, dar nu ne așteptam să fie atât de mulți”, a spus tânăra.

Cuplul, care trăiește în Darlington, a lăsat banii la poliție și s-a întors la hotel.

La scurt timp, tinerii au fost sunați de la recepție și au fost anunțați că poliția i-a chemat să meargă înapoi la secție. Găsiseră proprietarul banilor și acesta voia să-i cunoască.

Când a ajuns acolo era o bătrânică emoționată, care, atunci când i-a văzut, i-a luat în brațe, i-a sărutat. Aceasta avea câteva magazine micuțe și aceia erau toți banii ei.

Sursa: Libertatea.ro

Citește mai departe

Externe

Mama tânărului care i-a tăiat urechea soţiei medicului italian: Să sufere!

Publicat

pe

De către

Mama românului care a tăiat urechea soţiei medicului italian spune că şi acesta trebuie să sufere aşa cum au suferit victimele sale.Patru tineri – un prahovean şi trei gorjeni – au torturat o familie de medici în Italia şi au generat un val de reacţii virulente în rândul autorităţilor şi al opiniei publice italiene.

Opinia publică din Italia cere pedepse maxime pentru făptaşi. Chiar dintre autorităţi s-au ridicat voci care cer un proces rapid şi condamnarea exemplară a celor patru tineri care au trimis o familie pe patul de spital. Cei patru suspecţi au fost arestaţi şi se află acum după gratii, scrie Gazetadesud.ro.

Cei patru suspecţi şi-au pus cagule şi au intrat în casă peste familia medicului chirurg pensionar.

Cei doi soţi au fost supuşi unor bătăi şi torturii pentru a spune unde este seiful casei. Conform ilmessaggero.it, mama prahoveanului a declarat poliţiştilor, atunci când a fost informată despre ceea ce a făcut fiul ei, că acesta merită să sufere aşa cum au suferit oamenii pe care i-a schingiuit.

„Carlo Martelli, chirurg în vârstă de 69 ani și președintele asociației locale pentru persoane cu handicap Anffas, și soția lui Niva Bazzan, sunt internați acum în spital. Soțul are multiple fracturi, multe la față, de la pumnii primiți pentru a spune unde este seiful. Soției sale, bandiții i-au tăiat o ureche, pentru a indica seiful. Seif care nu există. Doctorii au făcut totul pentru a reatașa bucata de ureche tăiată, dar în zadar“, au precizat săptămâna trecută autorităţile în presa din Italia.

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com