Connect with us

Cultură

Festivalul Gustar revine cu un car de surprize

Publicat

pe

Festivalul muzical internațional Gustar 2017 revine cu noi surprize, iar toți doritorii sunt așteptați pe 19 și 20 august să petreacă timpul frumos și interesant cu muzică bună și o mulțime de activități pentru copii, dar și maturi.

„Cred că a 7-a ediție va fi una specială pentru că avem artiști foarte buni, participanți, respectiv și un public numeros. În prima zi, porțile festivalului se deschid la ora 12:00, iar programul artistic începe la ora 17:00. Spectatorii vor fi antrenați în diferite activități și excursii”, a menționat Vlad Constandoi, director general, compania „Sens Music”.

Pentru cei care vor ajunge mai devreme la festival, începând cu ora 19:30, pe scena mică, la intrarea în camping, vor evolua câțiva tineri talentați: Mark Stam, 7 Klasse și DJ Anderson. „În acest an, Gustarul și-a  propus un obiectiv nou: Zona Familiei. Festivalul, începe vineri, 18 august, începând cu ora 18:00, când are loc cazarea în zona camping. Ulterior, toată ziua avem frisbee, fotbal, yoga, perete de alpinism pentru începători, drumeții pentru maturi cu o distanță de 10 km, plimbări la apusul soarelui pe vârful stâncii. Toată ziua va fi prezentată Republica Moldova de oriunde, iar de la amiază avem master-class-uri pentru copii și maturi în Zona Familiei. Vom avea zona excursiei și multe lucruri frumoase despre istoria acestui loc. Totuși, suntem într-o rezervație și trebuie să păstrăm acest pământ, deoarece ne reprezintă la nivel internațional”, a explicat Artiom Ursoi, organizator.

Pe teritoriul festivalului, cei prezenți vor putea vizita planetariul, târgul de artizanat, expoziția de obiecte unice din lut, caruselul și participa la multe alte activități distractive, iar pe scena principală vor evolua mai mulți artiști autohtoni, și anume: The B- Groove, Via Dacă, Freedom Boombox, Gândul Mâței, Koza Mostra, N.O.H.A.

Autor: Daniela Juratu, stagiară

Citește mai departe
Advertisement

Cultură

Ce va face Ana Munteanu cu banii câștigați la Vocea României 2017

Publicat

pe

De către

Ana Munteanu este fericita câștigătoare a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, după participarea sa în cadrul show-ului „Vocea României”. La doar 16 ani, ea a reușit să îi convingă pe români că merită să câștige trofeul, prin aparițiile ei de-a dreptul impecabile pe scenă.

În cadrul unui interviu, tânăra din Chișinău a spus că vrea să-și construiască o viață în București.

Astfel, Ana Munteanu a dezvăluit că viața i s-a schimbat radical după participarea la acest concurs.

„Deja viaţa mea s-a schimbat. Este extraordinar faptul că i-am cunoscut pe Smiley, echipa „HaHaHa“, toată echipa „Vocea României“. Mi-am făcut foarte mulţi prieteni peste tot. Am primit invitaţii să cant, pe reţelele de socializare s-a schimbat totul, acum sunt Ana Munteanu de la Vocea României.

Am lansat prima piesă şi sper că vor urma şi altele. Acesta este începutul, de acum va trebui să muncesc cu adevărat şi cât mai eficient”, a  spus Ana Munteanu în cadrul unui interviu pentru Adevarul.ro.

De asemenea, întrebată ce va face cu banii câștigați, tânăra a spus că vrea să-și construiască o viață în București.

„Îmi doresc să-i investesc în dezvoltarea mea personală şi profesională. Îmi voi continua studiile la liceul „Dinu Lipatti“, iar acesta va fi doar începutul. Îmi voi cumpăra un apartament în Bucureşti.

Vreau să devin o profesionistă în acest domeniu. De anul viitor mă voi muta în Bucureşţi, pentru că aici am fost primită ca acasă, oamenii m-au apreciat şi simt că aici trebuie să mă dezvolt şi să îmi încep carieră muzicală”, a adăugat Ana Munteanu.

Citește mai departe

Cultură

Ana Munteanu, o tânără de 16 ani din R.Moldova, a câştigat „Vocea României 2017″// VIDEO

Publicat

pe

De către

Ana Munteanu, o adolescentă în vârstă de 16 ani, originară din Republica Moldova, din echipa lui Smiley, a câştigat sezonul şapte al emisiunii „Vocea României” şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Este pentru prima dată în istoria competiției, când învinge un concurent originar din Republica Moldova.

Ana Munteanu, în vârstă de 16 ani, este originară din Chişinău. A făcut canto timp de 5 ani la Şcoala Populară de Arte din Chişinău, iar în prezent este elevă la Liceul de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chişinău. Acolo studiază la xilofon, tobe şi pian.

Astfel, moldoveanca a creat, pe parcursul emisiunii mai multe momente frumoase.

Ana Munteanu a avut o interpretare demnă şi completă alături de Marcel Pavel. Au cântat piesa “Prayer” şi au cucerit audienţa cu vocile lor puternice.

Ulterior, Smiley a trăit intens fiecare moment petrecut pe scena de Ana Munteanu. Concurenta le-a oferit tuturor o interpretare remarcabilă a piesei “La Boheme”.

“Esti un copil, dar ce copil!”, a fost remarca lui Pavel Bartos dupa încheierea reprezentaţiei concurentei din Echipa Smiley. Artistul le-a mulţumit părinţilor Anei pentru educaţia pe care i-au oferit-o.

În final, Ana Munteanu si Smiley au interpretat împreuna hitul “De Unde Vii La Ora Asta”, iar publicul i-a aplaudat la scena deschisă. Artistul a cantat pentru prima dată această piesă în duet.

Citește mai departe

Cultură

Alexandru Arşinel, supus unei intervenţii în urma unui infarct

Publicat

pe

De către

Alexandru Arşinel a fost supus, luni, unei intervenţii, după ce a suferit infarct, iar, potrivit declaraţiilor medicilor Spitalului Universitar din Bucureşti, actorul va putea fi externat în câteva zile, anunţă News.ro.

Directorul Teatrului „Constantin Tănase” a ajuns la camera de gardă a spitalului „conştient, cu o durere difuză la nivel toracic”, a spus, luni, Adriana Nica, manager interimar al SUUB, într-o conferinţă de presă.

Pe fondul stresului, al unui diabet zaharat şi al tensiunii arteriale, pe artere s-au depus cristale de colesterol, a mai explicat medicul. Astfel, lui Alexandru Arşinel i-a fost implantat un stent pe una dintre arterelere mari.

Intraprocedural, nu a apărut nicio complicaţie, iar procedura, care de regulă nu durează mai mult de 30 – 45 de minute, în cazul actorului a durat aproximativ 40 de minute.

“A fost un sindrom coronarian acut. Aceasta este titulatura modernă – adica infarct. 70% din arteră era obstruată, motiv pentru care s-a decis implanul unui stent acolo care permite revascularizaţia muschiului cardiac. A venit conştient, cooperant, cu o durere difuză la nivel toracic inferior. Starea domniei sale s-a păstrat bună pe parcursul întregii nopţi. Dimineaţă a intrat în sală echilibrat”, a explicat Nica.

Actorul, în vârstă de 78 de ani, a fost supus, în urmă cu patru ani, unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenţii la coloană, precizează News.ro.

Citește mai departe

Ultimele Știri

Cultură5 ore în urmă

Ce va face Ana Munteanu cu banii câștigați la Vocea României 2017

Ana Munteanu este fericita câștigătoare a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, după participarea sa în cadrul show-ului...

Social6 ore în urmă

Nou! Eticheta produselor alimentare va include lista ingredientelor care provoacă alergii

Eticheta produselor alimentare destinate comercializării va fi completată cu noi informații, potrivit Legii privind informarea consumatorului cu privire la produsele...

Diverse6 ore în urmă

Iulian Chifu spune că retragerea lui Negruță ar trebui să fie urmată de retragerea ambasadorului rus de la Chișinăi

Decizia Guvernului de a retrage pe o perioadă nedeterminată ambasadorul Moldovei la Moscova, Andrei Neguța, înseamnă scăderea gradului de reprezentare...

Economie7 ore în urmă

Transgaz România și-a deschis o reprezentanță în Republica Moldova

Agenția Servicii Publice a înregistrat astăzi în Registrul de stat al persoanelor juridice Societatea cu Răspundere Limitată ”EuroTransgaz”, care este...

Social7 ore în urmă

Un tricolor de 100 de metri va fi întins peste Prut în ultima zi din an

Un tricolor uriaș, de 100 de metri, va fi întins peste Prut de mii de persoane, în ultima zi din...

Politică8 ore în urmă

Igor Dodon indignat după chemarea ambasadorului Neguță: Este o nouă provocare a Guvernului

Președintele R. Moldova Igor Dodon s-a arătat indignat de faptul că Ministerul de Externe a decis să-l cheme la Chișinău...

Diaspora8 ore în urmă

Mai aproape de ACASĂ: 14 localităţi fac apel la migranţi pentru a contribui la dezvoltarea comunităţilor

Băştinaşii plecaţi din 14 localităţi sunt îndemnaţi de autorităţile locale şi de Asociaţiile de băştinaşi recent create să doneze pentru...

Advertisement

Opinii