Transformarea raionului Taraclia cu ajutorul investițiilor europene: istoria Anghelinei Gaidarji

Anghelina Gaidarji este o jurnalistă care locuiește în Taraclia, care pe parcursul carierei sale, a reușit să pună bazele primei instituții media independente din regiune, în limba rusă, devenind o voce importantă în comunitate. După absolvirea facultății de jurnalism la Universitatea de Stat, aceasta a avut o scurtă experiență în străinătate, însă a decis să se întoarcă în orașul natal, pentru a urma cariera de jurnalistă acasă.

În ultimii ani, Anghelina Gaidarji a reușit să observe impactul investițiilor Uniunii Europene în orașul Taraclia. Proiectele de infrastructură finanțate de UE au transformat orașul într-un loc modern și confortabil.

Datorită investițiilor europene, în mai multe instituții de învățământ au fost instalate sisteme de izolare termică, spitalul raional a fost dotat cu echipamente medicale și mobilier nou, iar mai multe parcuri din raion au fost reabilitate și iluminate.

Anghelina Gaidarji observă cu mândrie aceste transformări: „În ultimii 10 ani, orașul Taraclia s-a dezvoltat și transformat spre bine. Am primit și continuăm să primim asistență financiară din partea Uniunii Europene și a partenerilor internaționali pentru implementarea proiectelor de infrastructură, iar aceste proiecte ne oferă posibilitatea de a trăi și de a ne dezvolta orașul într-un loc modern și confortabil. Mă bucur, că raionul Taraclia se dezvoltă și sunt convinsă, că viitorul copiilor noștri este doar în Uniunea Europeană!”, povestește jurnalista.

În spotul de mai jos puteți viziona istoria Anghelinei Gaidarji –

Moldova Europeană înseamnă un viitor luminos, pe care îl putem construi doar împreună!

***

Moldova Europeană este o campanie de comunicare inițiată de societatea civilă, pentru a informa cetățenii despre procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană și pentru a aduce în prim plan valorile și aspirațiile europene ale țării.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.