Paraguay în finala Copa America Selecţionata Paraguayului s-a calificat miercuri seara în finala competiţiei de fotbal Copa America, găzduită de Argentina, fără a câştiga niciun meci din cele cinci jucate în timpul regulamentar de 90 de minute sau după prelungiri (120 minute).
Miss între fata bună şi fata rea Roz, roz și iarăși roz, iată cum o văd cei din jur pe Daniela, o fată extrem de frumoasă la 18 ani, care visează să devină o jurnalistă de succes, și care deja se poate mândri de ce a reușit.
Moscova pregătește debarcarea lui Smirnov De mai multă vreme sunt evidente mișcările Kremlinului pentru a-l înlocui pe liderul separatist transnistrean, Igor Smirnov. Mai nou, Moscova a alocat Transnistriei 300 milioane ruble (circa 7,5 milioane euro) drept ajutor tehnic pentru susținerea întreprinderilor mici și mijlocii. Banii nu vor ajunge însă la Guvernul controlat de actualul lider al țării, Igor Smirnov, ci la așa numitul Parlament condus de favoritul Moscovei pentru a-l detrona pe Smirnov.
Manastirea Saharna – Loc de reculegere sufletească Un defileu stâncos şi împădurit al râuleţului Saharna, o mănăstirea ca un mărgăritar ridicându-se din verdele pădurilor şi o linişte ameţitoare, care te îmbie să te gândeşti la eternitate, bunătate, melancolie şi frumuseţe. Toate aceste minuni le poţi vedea la doar 120 km de capitala Moldovei, Sfânta Mănăstire Saharna cu hramul „Sf. Treime”.
Cauza creşterii preţului la gaze Potrivit unei companii americane de consultanţă care a analizat preţul la gazele ruseşti pentru ţara noastră, Republica Moldova s-a bucurat de un coeficient de 0,75 la formula preţului de piaţă în 2008, de 0,8 în 2009 şi 0,9 în 2010. În 2011, Moldova a ajuns să plătească preţul integral de piaţă pentru gazele ruseşti.
Efrim insistă asupra excluderii lui Plahotniuc din Consiliu Ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, insistă asupra excluderii Prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc, din cadrul Consiliului pentru reformarea Justiţiei.
Europenii sunt predispuşi la îngrăşare Epidemia de obezitate, este problema numărul unu în ceea ce priveşte starea de sănătate a europenilor si a americanilor şi îşi are începuturile încă din anii 70 ai secolului trecut.
Mărarul tratează afecţiunile digestive Puţini ştiu că banalul mărar, care astăzi poate fi întâlnit în orice bucătărie, era în timpurile străvechi un leac mult apreciat. Îl cunoşteau grecii, romanii şi egiptenii antici şi-l foloseau mai ales pentru tratarea afecţiunilor digestive. În vremea aceea se întâlnea în stare sălbatică în sudul Europei şi în vestul Asiei.
Milestii Mici – Subterane celebre Moldova este un ţinut cu tradiţii în vinificaţie. În fiecare gospodărie se creşte viţă de vie, se face vin, îndeletniciri de o importanţă deosebită pentru locuitorii acestui ţinut. Acestor lucruri şi se datorează titlul oferit Moldovei de „ţară cu porţile deschise în paradisul vinului”. De aceea nu este întâmplător faptul că faima vinului moldovenesc a trecut de mult timp hotarele ţării, iar vinăriile din republică sunt cele mai vizitate obiective turistice existente pe acest teritoriu.
Participă la cursul gratuit „Design Thinking” la Orange Digital Center și învață să gândești ca un inovator
Ești student/ă? Vino să-l cunoști pe Ex-Lead Designer Netflix și să afli cum te poți angaja în industriile creative
Bagaj pregătit? Destinația: Tbilisi! Achită-ți cumpărăturile cu cardurile Visa de la maib și câștigă o călătorie de neuitat
Nova Poshta a livrat în Moldova un număr record de colete datorită colaborării cu cele mai mari marketplace-uri mondiale