Connect with us

Social

Un deținut s-a sinucis în Penitenciarul nr.11-Bălți

Publicat

pe

Un deținut s-a sinucis, în noaptea spre 10 octombrie, în Penitenciarul nr.11-Bălți. Bărbatul avea 42 de ani și era condamnat la 30 de ani privațiune de libertate pentru comiterea unei infracțiuni deosebit de grave.

Corpul neînsufleţit al deţinutului, fără semne de moarte violentă, a fost depistat  la ora 03:55, în blocul sanitar din celulă.

Imediat a fost solicitat serviciul de urgență 112, care a constatat moartea biologică, deces prin strangulare.

Despre deces, administraţia penitenciarului a anunţat Inspectoratul de poliţie din Bălți, organele de procuratură, Oficiul Avocatului Poporului și rudele condamnatului.

Potrivit angajaţilor penitenciarului, pe parcursul executării pedepsei, condamnatul nu a prezentat comportament depresiv sau agresiv.

Pe cazul dat, Administrația Națională a Penitenciarelor a iniţiat o anchetă internă, pentru elucidarea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

Este angajată în domeniul media încă din 1999. Timp de 14 ani, a fost reporter la Agenția de Stat Moldpres, apoi a lucrat la Flux și portalul Arena. Face parte din echipa Moldova.org din 2014.

Social

Momentul EXPLOZIEI în blocul din sectorul Râşcani, filmat de un tânăr care făcea live cu telefonul// VIDEO

Publicat

pe

De către

Momentul exploziei în blocul din sectorul Râşcani a fost surprins întâmplător de un tânăr care făcea live cu telefonul. Imaginile video au apărut pe internet.

În timp ce tânărul discuta cu o bătrânică despre sărbătoarea Ziua Națională a Vinului, pe fundal se aude o explozie puternică.

În seara zilei de 6 octombrie într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din mun. Chișinău a avut loc o deflagrație.

Se presupune că aceasta ar fi fost provocată de scurgerea de gaze a unei butelii de gaz

În urma exploziei și-au pierdut viața patru persoane. Explozia a afectat apartamentele de la etajele 14,15,16,17 din scara nr. nr.6 a blocului. Peste 100 de reprezentanți ai IGSU, IGP, Departamentul Trupelor de Carabinieri, dar și membri ai autorităților publice locale lucrează la lichidarea consecințelor acestei tragedii.

Atenție, înregistrarea conține limbaj licențios.

Citește mai departe

Social

Ce a pățit un bărbat după ce a înghițit un inel cu diamante pe care l-a furat dintr-un magazin// VIDEO

Publicat

pe

De către

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, este acuzat că a încercat să fure un inel dintr-un magazin din Turcia. Camerele de supraveghere din magazin au surprins momentul în care irlandezul Ian Campbell a înhățat bijuteria.

Cazul a avut loc într-un magazin din Districtul Marmaris din Provincia Mugla.El a încercat să iasă ținând inelul în pumn, dar asistentul magazinului a fost suspicios și a încuiat ușa de la intrare pentru a-l împiedica pe Campbell să fugă, potrivit mirror.co.uk.

În încercarea de a scăpa, irlandezul a înghițit inelul. Dar bijutierul a sunat la poliție, iar ofițerii l-au dus pe Campbell la Spitalul Marmaris State.

Cu un ordin de la procuratori, doctorii au fost autorizați să-l opereze pentru a-i scoate inelul dacă acesta nu va ieși pe cale naturală.

Când reporterii au întrebat bijutierul dacă a reușit să recupereze inelul, acesta le-a spus că încă așteaptă, confirmând totodată că a depus o plângere penală împotriva irlandezului.

Sursa: Libertatea.ro

Citește mai departe

Social

Educația digitală: Enciclopediile online, o găselniță a Internetului// VIDEO

Publicat

pe

De către

Odată ce intri în spațiul virtual, găsești o mulțime de informații… dar care surse și date sunt credibile și care nu?

În acest episod alegem grâul de neghină și îți prezentăm o listă cu 6 enciclopedii online de încredere, pe care te poți baza la școală.

Mediacritica.md a lansat un nou tutorial digital pentru tineri și adolescenți.

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com