Oamenii legii din capitală au fost alertaţi de o femeie, care le-a declarat că fostul soţ i-a răpit iubitul. Potrivit ei, actualul iubit a fost agresat şi urcat cu forţa în portbagajul unui automobil de fostul său soţ. Incidentul a avut loc în comuna Ciorescu, iar imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Potrivit informaţiilor acumulate, agresorul în vârstă de 30 ani, ar fi venit în vizită la fosta soţie unde ar fi surprins-o în compania concubinului ei de 23 ani. Ultimul, fiind agresat fizic, a fost forţat să urce în portbagajul atuomobilului de model “Dacia Logan”, care aparţine agresorului şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută.

În urma unor acţiuni operative, poliţiştii au stabilit că automobilul s-a deplasat în direcţia raionului Floreşti, unde a ţi fost localizat. Agresorul a fost încătuşat, iar tânărul- eliberat.

Bărbatul de 30 ani a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru răpirea unei persoane. Conform prevederilor legislaţiei penale bănuiul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 6 ani.