Poliția cere ajutor pentru identificarea a doi agresori

Angajații Inspectoratului de Poliție al sectorului Ciocana cer ajutorul cetățenilor pentru identificării a doi indivizi necunoscuți ce apar în imaginile de mai jos, unul îmbrăcat în scurtă și cu chipiu pe cap, al doilea îmbrăcat într-un pulover cu dungi albe. Aceștia sunt căutați pentru faptul că ar fi agresat fără motiv un bărbat de 42 ani în timp ce se aflau într-un bar de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei.

În cadrul cercetărilor, polițiștii i-au identificat pe ceilalți agresori, care sunt cercetați penal pentru huliganism. Potrivit primelor informaţii acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penală, agresorii ar fi iniţiat conflictul cu victima fără niciun motiv, după care l-au agresat fizic, provocându-i leziuni corporale.

Persoanele care au recunoscut cei doi agresori, unul cu chipiu pe cap şi al doilea îmbrăcat într-un pulover cu dungi albe, sunt rugate să informeze poliţia la tel: 0 (22) 47-11-53, str. Voluntarilor 3/1 sau 902.

Făptaşii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 8 000 lei până la 20 000 lei sau închisoare de până la 5 ani.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.