Connect with us

Auto

Raionul Ungheni a primit finanţare pentru reabilitarea unui drum local

Publicat

pe

Traseul Ungheni-Cetireni-Alexeevca urmează să fie renovat pe o distanţă de 17,5 km. De asemenea, vor fi construite platforme pentru staţii, un drum lateral, rigole şi podeţe pentru evacuarea apelor, trotuare de pavaj etc.

Pentru realizarea acestui proiect este necesară o investiţie de peste 98,3 milioane de lei, bani ce vor fi alocaţi din Fondul Naţional de Dezvoltare Regională, cu o contribuţie a administraţiei locale. Pe parcursul anului 2017 urmează să fie valorificată suma de şapte milioane de lei, transmite Moldpres.

„Ca urmare a executării acestor lucrări, vom asigura accesul rapid la serviciile medicale, educaţionale, administrative ş.a. din regiune. Un drum local operaţional înseamnă un şir de beneficii, contribuind la creşterea economică, sporirea bunăstării sociale, de viaţă, precum şi la dezvoltarea infrastructurii turistice”, au menţionat reprezentanţii Consiliului raional Ungheni la evenimentul de semnare a contractului de finanţare.

În anul curent, în R. Moldova vor fi lansate 28 de proiecte regionale în sectoarele ce ţin de aprovizionare cu apă și canalizare, eficiență energetică, infrastructura drumurilor, dezvoltarea infrastructurii de afaceri și turism. Suma totală aprobată din Fondul Naţional de Dezvoltare Regională pentru anul 2017 este de circa 186 milioane de lei.

Auto

VIDEO/ Momentul când mașina în care se afla Igor Dodon este lovită

Publicat

pe

Vlad Batrîncea, deputat PSRM, a publicat înregistrarea video în care ambele mașini din coloana oficială a președintelui sunt lovite de camionetă.

Сволочи! Это не случайность, а прямой удар в автомобиль. Это попытка убийства!

Geplaatst door Vlad Batrîncea op Zondag 9 september 2018

Mașina în care se afla președintele Igor Dodon s-a tamponat cu o camionetă a unei fabrici de carne. În urma impactului, președintele a ajuns la spital. Starea acestuia este satisfăcătoare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. Detalii, AICI.

Citește mai departe

Auto

Igor Dodon, implicat într-un accident. Președintele, la spital

Publicat

pe

Mașina în care se afla președintele Igor Dodon s-a tamponat cu o camionetă a unei fabrici de carne. În urma impactului, președintele a ajuns la spital. Starea acestuia este satisfăcătoare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi, scrie  unimedia.info.

Potrivit poliției, două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate în accident. Două persoane au ajuns la spital. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Coloana oficială fost implicată într-un accident rutier pe traseul Strășeni – Călărași, poliția se află la fața locului.

Mașina președintelui

Geplaatst door Ion Balan op Zondag 9 september 2018

Citește mai departe

Auto

Un taxi a luat foc în această noapte / Video

Publicat

pe

În această noapte, în sectorul Buiucani al Capitalei a luat foc un taxi. Potrivit martorului care a filmat, accidentul a avut loc aproximativ la ora 3:30.

Geplaatst door Vitali Munteanu op Vrijdag 7 september 2018

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu. „La ora 3:23 a fost apelat la serviciul 112. La fața locului a fost îndreptată o autospecială de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că un autoturism este cuprins total de flăcări. Aceștia au reușit lichidarea incendiului către ora 3:53. În urma arderii, nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.”

Incendiul a avut loc pe strada Ion Creangă din Chișinău.

Accident in sectorul Buiucani!!! 08/09/2018 la ora 03:30

Geplaatst door Vitali Munteanu op Vrijdag 7 september 2018

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com