Connect with us

Diverse

Ştii când să rişti şi cum? Double Case şi Pelliron îţi valorifică potenţialul de viitor trader

Publicat

pe

Dacă ai urmărit vreodată piaţa valutară şi expresiile „planifică-ţi afacerea”, „păstrează-ţi pierderile la minimum”, „vinde-ţi planul” sunt primele ce ţi-au trecut prin gând, potenţialul tău de viitor trader nu poate fi pus la îndoială. Compania Double Case şi brokerul Pelliron îşi propun să te înveţe cum toate aceste aspecte se aplică în practică, prin intermediul noului curs de tranzacționare pe care îl oferă.

Să fii trader nu e simplu deloc, în special, pentru că o regulă impusă de ghiduri nu poate fi aplicată la 100%. Însă, următoarele reguli reprezintă biblia oricărui trader de succes, nu contează începător sau nu:

  • Întotdeauna folosește un plan comercial

Un plan de afacere bine închegat specifică atât aşteptările, capitalul iniţial ce este investit, duce o evidenţă a banilor şi, în acelaşi timp, îţi pregăteşte un plan B. Iată de ce, este important să fiţi gata a-l statornici, pentru că el sintetizează ideile generale ce le aveți depozitate în gândurile voastre.

2. Tratează tradingul ca şi pe o afacere

Tradingul necesită dăruire şi insistenţă, dar cel mai important timp. Iată de ce, acesta nu trebuie tratat ca şi un hobby sau un job. Ataşamentul faţă de trading ca şi un hobby nu îţi asigură implicare şi învăţare zilnică, deci nu e eficient. De ce nu ca un job? Pentru că aşteptările tale ca şi angajat ar fi salariu lunar, tradingul devenind frustrant din această perspectivă.

3. Utilizează tehnologiile noi în folosul tău

Tehnologiile noi reduc simțitor din timpul şi energia pe care trebuie să o investeşti ca şi trader. Începând de la aplicaţii analitice şi finisând cu păstrarea permanentă a informaţiei noi despre piaţa valutară, tehnologiile te ajută să fii mereu în formă. Să nu uităm şi de posibilitatea de stocare oferită, pentru a nu pierde datele valoroase. Tehnologiile te ajută să rămâi competitiv într-un business care se schimbă cu o viteză impresionantă.

4. Protejează-ţi capitalul

Capitalul pe care îl deţii este pilonul care îţi asigură îndeplinirea ambiţiilor personale. Să aduni un capital şi să îl păstrezi îţi cere un efort considerabil, iată de ce angajamentul pe care ţi-l iai faţă de capital este foarte important. A păstra capitalul nu înseamnă a nu avea pierderi în proces, ci înseamnă a fi responsabil şi calculat faţă de riscurile pe care ţi le asumi.

5. Riscă doar ceea îţi permiţi a pierde

Un trader adevărat nu concepe lucrul său doar ca un împrumut pentru nişte obligaţii. Acest fapt nu îi permite să arunce cu banii la orice ofertă părelnică. A pierde capital este foarte dureros, iată de ce tentaţia trebuie să fie limitată sau bine documentată.

Iar pentru a învăţa cum să tranzacţionezi în realitate şi cum să devii un trader de succes, aplică la cursul practic oferit de către Double Case şi Pelliron. Nu rata ocazia de a-ţi îndeplini visul!

Citește mai departe

Diverse

Actrița Tatiana Raețcaia pregătită de „rolul” dificil la „Chefi la cuțite”

Publicat

pe

De către

Tatiana Raeţcaia este o actriță în vârstă de 27 de ani și o mamă tânără. Ea a acceptat un nou rol, dar de data aceasta nu pe scenă, ci în bucătărie. Artista a venit la „Chefi la cuţie” deoarece s-a plictisit să stea acasă, în concediu de maternitate, și pentru că emisiunea i se pare „o provocare”.

Înainte de a intra în concediu de maternitate, Tatiana Raeţcaia, în vârstă de 27 de ani, a lucrat ca actriță la Teatrul Eugen Ionesco din Chișinău. Pe soțul ei l-a cunoscut la un festival de teatru din Chișinău, după care au vorbit pe internet timp de câteva luni – și așa a ajuns ea la București.

M-am hotărât să vin, pentru că m-am plictisit să stau acasă și aici e o chestie care o să mă provoace, o să-mi stârnească emoții și o să mă facă să mă simt oarecum ca pe scenă. O să am de jucat un rol și e cel mai greu rol, pentru că este acela al Tatianei Raeţcaia.

Tatiana Raeţcaia a pregătit pateuri cu vișină, varză și cartofi.

Pe contul ei de facebook, Tatiana a declarat că a primit cuțitele, ceea ce nu a fost arătat în video.

Chiar m-au provocat, chiar m-au scos din zona mea de confort…
Nu inteleg acest montaj pentru ca au taiat chiar inainte de momentul cand sa-mi dea Cuțitele.
Dar va zic eu, am luat 2 cuțite!

Citește mai departe

Diverse

Bucurie pentru studenți: Accesul în cămine va fi permanent, iar lumina nu se va stinge după ora 24:00

Publicat

pe

De către

Căminele din subordinea instituțiilor de învățământ de stat urmează să fie dotate suplimentar cu calculatoare conectate gratuit la internet, minim 2 mașini de spălat și minim o mașină de uscat hainele.

Prevederi în acest sens sunt incluse într-o hotărâre aprobată astăzi de Guvern, ce prevede îmbunătățirea condițiilor de funcționare a căminelor menționate.

Potrivit acesteia, administratorii căminelor vor fi obligați să asigure folosirea adecvată, neîntreruptă, cu excepția orelor sanitare, de către locatarii căminelor a mașinilor de spălat și de uscat haine, precum și folosirea spațiilor pentru baie.

O altă prevedere importantă presupune ca accesul în căminele instituțiilor de învățământ superior să fi asigurat permanent. De asemenea, se exclude obligativitatea deconectării luminii după ora 24:00 în alte încăperi decât cele de uz comun, cât și interzicerea utilizării obiectelor suplimentare de iluminare și încălzire de către locatarii cazați în cămine.

Potrivit documentului,  comisiile de cazare constituite în instituţiile de învăţământ vor mediatiza, obligatoriu, inclusiv pe web site-ul instituției, cu cel târziu trei săptămâni până la finele lunii mai: a) numărul de locuri de cazare pentru fiecare cămin, în parte, din numărul total de locuri de cazare din acestea; b) criteriile aplicate la repartizarea acestora; c) alte condiţii ale procedurii de cazare.

Pentru elevii, studenții, masteranzii și doctoranzii înmatriculați în anul I de studii, această informație urmează să fie mediatizată cel târziu la momentul deschiderii concursului de admitere.

Totodată, organele de administrare a căminelor vor fi obligate să asigure condițiile necesare de acces și de trai pentru persoanele cu dizabilități.

Citește mai departe

Diverse

Biserica Catolică propune o alternativă jocului Pokemon Go

Publicat

pe

De către

Cea mai nouă platformă bazată pe ideea din spatele Pokemon Go este realizată de Biserica Catolică şi are rolul de a îi impulsiona pe copii spre cunoașterea religioasă. Follow JC Go este o clonă a jocului virtual Pokemon Go, unde sfinții și personajele biblice au luat locul pokemonilor.

Elementele principale sunt aceleași ca la aplicația „Pokemon Go”, oferind posibilitatea de a călători în jurul lumii prin locuri reale și de a folosi camera telefonului pentru a prinde caractere virtuale. Doar că, spre deosebire de caracterele Pokemon, cum este Pikachu, jucătorii vor căuta sfinți și alte personaje religioase.

„Follow JC Go” nu are săli de sport deci jucătorul nu va putea crește personajul credincios, iar elementele de luptă din „Pokemon Go” sunt înlocuite cu întrebări filozofice, la care jucătorii trebuie să răspundă de fiecare dată când vor descoperi sfinți noi.

Enlarge

104008404_followjcgo
Follow JC Go are ca scop informarea a tinerilor despre credința catolică

Odată colecționate toate personajele, în joc își va face apariția Iisus Hristos, care le va conduce și va avea grijă de ele. Va trebui să te plimbi în împrejurimile bisericilor pentru a găsi obiecte „consumabile” pe care să le aplice pe echipa personală.

Deasemenea, jocul încurajează rugăciunea zilnică. De fiecare dată când jucătorii trec pe lângă o biserică sau un spital, ei primesc o notificare de la aplicație. Astfel, ei pot să se roage pentru bolnavii care se află în acel spital. Jucătorii sunt încurajați să facă donații în scopuri caritabile prin intermediul „Follow JC Go”, primind în schimb monede virtuale.

Aplicația a fost dezvoltată de gruparea religioasă catolică spaniolă Fundacion Ramon Pane, fondurile investite ridicându-se la suma de 500.000 de dolari. Jocul este activ doar în Spania şi Italia.

Conform declarației directorului executiv al fundației pentru portalul catolic Crux Now, Ricardo Grzona,  chiar dacă jocul nu a fost creat sau produs de Vatican, Papa este un mare fan al jocului.

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com