Olaf Swantee: “Orange va continua sa investeasca in dezvoltare”

“Succesele inregistrate de catre Orange in Moldova sunt promitatoare, iar Orange va continua sa investeasca si mai mult in dezvoltare, astfel incat nivelul de deservire si de promovare a inovatiilor in Moldova sa fie permanent identic cu cel din tarile europene”. O declaratie in acest sens a fost facuta de presedintele executiv al grupului Orange, vicepresedintele grupului “France Telecom”, Olaf Swantee, aflat intr-o vizita de lucru la Chisinau.

Potrivit lui Swantee, Moldova a realizat cel mai de succes rebranding din cadrul grupului, experienta acumulata de Moldova fiind impartasita de catre grup altor piete cum ar fi: Iordania, Mauritius. “Eu sunt mandru de echipa care lucreaza la Orange Moldova si sunt foarte optimist in ceea ce priveste viitorul Moldovei” a mentionat Olaf Swantee.

Totodata, el s-a aratat multumit de faptul ca acum Moldova este parte a grupului si beneficiaza nu doar de un brand international, care conform clasificarii internationale Millward Brown valoreaza 14 mlrd USD, dar si de cele mai bune practici internationale in domeniul telefoniei mobile.

“Timp de un an traficul mediu accesibil clientului s-a dublat, de la 16 minute pe luna pentru PrePay la aproape 50 minute, fara ca clientii sa plateasca mai mult. Am observat si faptul ca serviciile noi se bucura de popularitate si anume TV pe mobil, blog, portalul Orange World si alte servicii lansate de Orange" a mai mentionat reprezentantul Orange.

De mentionat ca Orange este brandul cheie al companiei France Telecom, lider pe piata telecomunicatiilor din lume. La moment, France Telecom numara mai mult de 172 mln de clienti pe cinci continente, doua treimi dintre care sunt clienti Orange. Dupa Deutsche Telecom si Telefonicca, Orange este cel de-al treilea operator in Europa, declasand si Vodafone. In Moldova, brandul Orange a fost lansat la 25 aprilie 2007, numarand in prezent 1,4 mln clienti.//REPORTER.MD

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.