Cum să alegi cele mai bune cursuri de masaj în Chișinău

Nu orice curs de maseur din Chișinău este cheia spre o carieră de succes. Este important să analizezi minuțios programele înainte de înscriere, pentru a stabili dacă vei absolvi cu abilitățile necesare. O școală de masaj competitivă are un număr mare de programe de studiu, mai multe tipuri de cursuri de masaj în Chișinău și instructori profesioniști. Analizează atent programul și asigură-te că vei primi o bază solidă pentru o carieră de succes.

Școala de masaj ”SPA Therapy” oferă cursuri de instruire în domeniul masajului. Profesorii pun accent pe metode și tehnici practice folosite de cei mai buni specialiști de talie națională și internațională. Misiunea noastră este de a educa și inspira terapeuți competenți, plini de compasiune, care influențează în mod pozitiv comunitatea, nu doar de a preda cursuri de masaj în Chișinău. Ne angajăm să oferim servicii de excelență în educație, etică și profesionalism în industria de masaj.

Un centru de instruire în domeniul masajului oferă multe oportunități. Pe lângă cunoștințele de bază, vei acumula multă experiență. Aceste cursuri de masaj sunt fondate pe convingerea că o educație în terapia de masaj trebuie să fie accesibilă și cu rezultat garantat. Din aceste considerente, la finalizarea cursurilor, fiecare student primește un Certificat de calificare ce îi permite angajarea în calitate de Maseur, conform titlului obținut. 

Ce să faci dacă nu știi ce cursuri de masaj ți se potrivesc

Dacă nu știi ce cursuri de masaj sunt mai potrivite pentru tine, atunci mergi la cea mai bună școală de masaj pentru consiliere și sprijin. Începe cu un curs de masaj clasic general. Vei învăța despre istoria masajului, tipurile de masaj, cerințele, indicațiile și contraindicațiile etc. Având această bază solidă este mult mai ușor să alegi alte cursuri de perfecționare. Mai mult decât cunoștințe, trebuie să fii conștient și să cunoști în profunzime corpul uman. Cursurile profesioniste au o abordare profundă și oferă studenților oportunitatea de a învăța continuu. De aceea, sunt cursuri de bază și cursuri avansate. Terapia cu masaj cuprinde diferite tipuri de masaj provenind din practica occidentală și orientală, alături de utilizarea diverselor terapii suplimentare.

Sunt disponibile 9 module de studiu: 

  1. Curs de Masaj Clasic General
  2. Curs de Masaj Terapeutic (curs de bază)

Masajul terapeutic – beneficii extraordinare pentru corp si minte, după o tehnică personalizată, modernă și efectivă. 

  1. Curs de Masaj Terapeutic (curs avansat – cursuri de perfecționare)
  2. Curs de Masaj Visceral (curs de bază)

Tratamentul alternativ al organelor interne prin aplicarea tehnicilor de bază ale masajului visceral.

  1. Curs de Masaj Visceral (curs avansat – cursuri de perfecționare)
  2. Curs de Masaj Pediatric

Profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice copiilor în primii ani de viață, după o metodă personalizată și adaptată necesităților individuale.

  1. Curs de Masaj Ashiatsu
  2. Curs de SPA Beauty

Totul despre SPA proceduri în estetica modernă, de la Împachetări Corporale „La Cald” până la Electrostimulare.

  1. Curs de SPA Masaj

Începe o nouă carieră sau perfecționează ceea ce știi deja despre terapia masajului. Cererea este în creștere pentru industria terapeutică, cu multe oportunități de muncă interesante ce așteaptă să fie realizate, cum ar fi centrele de Spa și de frumusețe, un club sportiv, o navă de croazieră sau un salon privat. Atunci când optezi pentru cursuri de masaj profesionale ai o șansă inedită de a avea o carieră plină de satisfacții. 

Vei învăța, de asemenea, standardele de practică și de etică. Scopul nostru este de a pregăti specialiști de succes, oferind mai mult decât niște cunoștințe generale. 

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15. 

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59 sau vizitează site-ul nostru: scoalademasaj.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.