Ansamblul „Joc” va merge in turnee prin tara cu sustinerea Guvernului

Guvernul a decis sa sustina organizarea turneelor prin Moldova a Ansamblul National Academic de Dansuri Populare„Joc”. O decizie in acest sens a fost luata in cadrul intrevederii primului-ministrului Vasile Tarlev cu directorul artistic al Jocului, Vladimir Curbet, transmite DECA-press.
Conform executivului turneele vor fi organizate incepand cu anul 2008. Un plan de actiuni in acest sens urmeaza sa fie elaborat de catre Ministerului Culturii si Turismului, in comun cu conducerea ansamblului.
Maestrul Vladimir Curbet invita melomanii in data de 30 noiembrie la un concert omagial cu genericul: „Tot cu dansul ma mangai…”, organizat la cei 50 de ani de activitate prodigioasa in fruntea colectivului emerit al R. Moldova. // DECA-Press

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.