„Întotdeauna am visat să fiu cadru didactic.” Ion Ghelețchi, despre cariera sa la Universitatea de Stat „B. P. Hasdeu” din Cahul (VIDEO)

Ion Ghelețchi este profesor de Istorie și prorector pe activitatea științifică și extracurriculară al Universității de Stat „B. P. Hasdeu” din Cahul. A absolvit instituția de învățământ în anul 2006, iar peste opt ani a primit oferta să revină la Alma mater pentru a transmite experiența și cunoștințele viitoarelor generații.

Ion Ghelețchi mereu a visat să devină profesor și să predea studenților istoria. „Dintotdeauna am visat să ajung să devin cadru didactic la universitate, din totdeauna am visat să fiu în fața studenților, de fapt dintotdeauna am visat să cercetez istoria”, spune prorectorul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul.

Dânsul menționează că această universitate a creat mulți specialiști în diverse domenii care activează în structurile de stat din regiunea de sud a Moldovei.

„Universitatea noastră au absolvit-o președintele consiliului raional din Cahul, primarul mun Cahul, mulți avocați, judecători, colaboratori ai inspectoratului general de poliție, ai direcției generale de învățământ, ai direcției generale de asistență socială, ai departamentului de carabinieri și mulți alții”, a enumerat Ion Ghelețchi.

https://youtu.be/Bva1d_PSb8Y

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre admitere și cum să te înscrii la studiile în cadrul universității, nu ezita să accesezi site-ul universității sau să suni la numerele de telefon (0299) 2-89-93 ori (0299) 2-54-85.

E-mail: [email protected]

Facebook Instagram LinkedIn 

###

Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale de comunicare a Universității de Stat «Bogdan Petriceicu Hasdeu» din Cahul”, ce se desfășoară cu suportul Proiectului Eu4Moldova: Startup City Cahul, implementat de ATIC cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia. Conținutul acestui material reprezintă opinia exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat poziția finanțatorilor.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.