Orange face oferte convenabile pentru toate tipurile de clienti

Compania Orange, care s-a lansat pe piata din Moldova la 25 aprilie curent face oferte promotionale pentru toti clientii sail

Astfel, serviciul PrePay devine mai accesibil,prin micsorarea de doua ori a tarifelor pentru convorbirile in retea si reducerea cu 40 la suta a convorbirilor in afara retelei. Totodata, abonamentele se vor vinde la un pret de 4 USD, iar noua gama de cartele de reincarcare a fost ajustata la necesitatile clientilor.

Totodata, pretul pentru un SMS este de 6 centi, in comparatie cu 9 centi care a fost pana in prezent, iar pachetele SMS sunt valabile si pentru mesajele internationale.

Totodata, a fost redusa plata lunara pentru abonamentele la abonamentele Orange, iar convorbirile extra abonament sunt cu pana la 11 la suta mai ieftine. Totodata, cu ocazia lansarii, clientii noi si PrePay, care se transfera la Orange Abonament primesc 10 minute gratuite lunar pentru totdeauna si o gama larga de telefoane la preturi speciale. De asemenea pentru Orange Abonament accesul la Internet mobile online este la tarif redus cu 33 la suta, iar pentru optiunile Internet mobile preturile sunt reduse pana la 0,15 USD/MB.

Orange propune servicii si oferte speciale si pentru abonatii corporativi. De asemenea, Compania aduce ultima generatie de srevicii multimedia in Moldova, cum ar fi Wap, Orange Menu, portalul Orange World, TV in direct si video.

Lansarea Orange in Moldova va fi marcata de un concert sustinut la 12 mai in Piata Marii Adunari Nationale de catre Pavel Stratan, Goran Bregovic si Steve Edwards.

De mentionat ca compania Voxtel si Tempo au devenit Orange in urma rebrandingului,c are a costat circa 2 mln USD. Compania Orange numara in prezent 925 mii de clienti.//REPORTER.MD

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare