Orange s-a lansat pe piata din Republica Moldova

Compania Voxtel si Tempo au devenit, din 25 aprilie curent, Orange. Compania a cheltuit pentru rebranding circa 2 milioane de dolari SUA.

Brandul Orange a fost creat in 1994 in Marea Britanie In prezent, acest brand este prezenta in 220 de tari si regiuni ale lumii si numara 159 milioane de clienti.

Pe piata din Republica Moldova, Orange se lanseaza cu servicii noi si inovatii in deservirea clientilor. Astfel, in dimineata zilei de miercuri, 25 aprilie, reteaua de magazine Orange s-a deschis in culoarea orange si cu noi propuneri pentru clienti,.

Totodata, conducerea companiei promite ca deservirea clientilor va fi la un nivel mai bun decat pana in prezent. Astfel, Serviciul clientela va avea un numar redus in jumatate de numere scurte. Printre inovatiile oferite se numara conditiile de navigatie mai simple in reteaua internet. Protalul Orange World deschide accesul la universul multimedia: de la cele mai simple jocuri la servicii de ultima generatie cum ari fi TV si flux video pe telefoanele mobile.

Conducerea companiei a mentionat, miercuri, in cadrul conferintei de lansare ca pentru anul curent Orange intentioneaza sa investeasca in dezvoltare 25 mln USD. Totodata, compania s-a schimbat denumirea juridica in Orange Moldova SA.//REPORTER.MD

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare