Larisa Busuioc a petrecut cu familia la mare

Interpreta şi-a petrecut o bine meritată vacanţă de zece zile în Antalya, Turcia, împreună cu familia. Deşi ar fi putut alege orice altă destinaţie, dat fiind faptul că are o agenţie de turism, vedeta a optat pentru Turcia, menţionând că Antalia este locul ei preferat pentru un concediu relaxant, staţiunea oferind servicii ireproşabile, posibilităţi multiple de distracţie şi multă ospitalitate. Vedeta ne-a spus că s-au cazat la un hotel de cinci stele, într-un apartament family şi s-au simţit extrem de bine.

De vacanţa la mare s-au bucurat cel mai mult gemenii familiei în vârstă de 4 ani, Michelle şi Artiom. De această dată distracţia a fost dublă, din motivul că în acest an cei mici au conştientizat că se află în vacanţă, la mare, şi s-au bucurat de toate distracţiile oferite de staţiune. Au mers la mini-disco, au înotat în mare şi în piscina hotelului, iar Artiom a avut curajul, pentru prima dată, să sară în apă de pe trambulină.

„Am fost la mare cu ei de când aveau câte un anişor, dar numai odihnă nu se putea numi aceea. Nici chiar anul trecut nu vroiau să se bage în apă. În schimb, în acest an, toată lumea era cu ochii pe ei şi cu greu îi mai scoteam din valuri”, ne-a dezvăluit vedeta, precizând că are de gând să îi înscrie la înot, pentru a se dezvolta armonios.
Deşi sunt gemeni, cei doi copii ai interpretei au pasiuni diferite. Michelle i-a moştenit talentul, e o fire artistică şi e interesată de tot ce ţine de artă şi cultură. În schimb, băieţelul Artiom e pasionat de artele marţiale, de luptele libere, de box şi nu pierde nici un meci de K1, având în dotare tot echipamentul folosit în asemenea sporturi.// Jurnal de Chisinau

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.