Bebeluș decedat din neglijența mamei/ VIDEO

Un bebeluș de patru luni a decedat, cel mai probabil, din vina mamei. S-a întâmplat în satul Olișcani, raionul Șoldănești. Medicii și rudele mamei, în vârstă de 17 ani, spun că aceasta nu ar fi îngrijit de copil.

Angajații Centrului de sănătate din localitate susțin că atât în perioada sarcinii, cât și după naștere, tânăra ocolea instituția medicală. Aceasta promitea de fiecare dată că va veni la control.

Potrivit Impuls TV, minora a rămas fără supravegherea părinților, care sunt plecați la muncă în Rusia. Consătenii spun că aceasta ar fi avut un comportament neadecvat și că nu asculta de bunica pe care, mai spun ei, o trata uneori cu brutalitate.

Medicii și rudele consideră că de decesul micuțului este vinovată mama lui. Se afirmă că acesta deseori îndura foame. Cazul este investigat de oamenii legii. Vinovatul de decesul copilului riscă până la trei ani de pușcărie.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.