Salvatorii n-au ajuns încă la bărbatul rămas blocat în fântână la Șoldănești/ VIDEO

Bărbatul rămas blocat într-o fântână în după-amiaza zilei de luni în satul Șestaci, raionul Șoldănești, nu a fost găsit încă. Salvatorii au efectuat căutări pe tot parcursul zilei de ieri, însă le-au stopat pe timp de noapte.

Ieri, în jurul orei amiezii, salvatorii anunțau că mai rămâneau patru metri până vor putea găsi bărbatul. Pe parcursul a peste 34 de ore, 20 de salvatori din Șoldănești, Rezina și Orhei au demolat pereții fântânii. Ei au reușit să scoată la suprafața solului nisipul și pietroaiele de la o adâncime de aproximativ 13 metri. 

Către ora 22.00, salvatorii au suspendat acţiunile de căutare a bărbatului pe durata nopţii. Potrivit ofițerului de presă al SPCSE, Liliana Pușcaș, lucrările la acel nivel au devenit extrem de periculoase pentru echipele de salvare, iar operaţiunea urma să fie reluată în dimineața zilei de astăzi.

Nemulțumiți, oamenii au încercat să împiedice deplasarea de la fața locului a echipajelor de salvare și au blocat drumul. Pentru a liniști spiritele, a fost necesară intervenția polițiștilor. 

Video: Impuls TV

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.