Igor Dobrovolschi este dispus să-şi prelungească contractul cu Federaţia Moldovenească de Fotbal

Antrenorul Igor Dobrovolschi este dispus să-şi prelungească contractul cu Federaţia Moldovenească de Fotbal pe durata următorilor doi ani.

"În principiu, totul este deja coordonat după discuţia purtată cu preşedintele federaţiei, dar mai sunt încă nişte detalii care trebuie precizate", a spus Dobrovolschi, luni, în cadrul emisiunii "Eurofotbal" al cărei moderator este Mihai Sandu.

Fiind întrebat care este visul său cel mai apropiat, Dobrovolschi a declarat că şi-ar dori mult să promoveze o selecţionată în faza finală a Campionatului Mondial. "Doresc să calific o echipă în finala Mondialelor", s-a confesionat el. Antrenorul nu a precizat care echipă.

Referitor la şansele de promovare ale formaţiei moldoveneşti şi ale competitoarelor din grupa a doua, el a declarat că seria este echilibrată şi toate formaţiile au şanse să se califice în etapa decisivă a campionatului.

Echipa naţională antrenată de Igor Dobrovolschi a obţinut în premieră 12 puncte în ediţia precedentă a preliminariilor Campionatului European după ce a învins-o în ultimul meci disputat, la Chişinău, cu scorul 3-0 pe reprezentativa Ungariei.

Partida a fost jubiliară (a zecea) în cariera de antrenor al "naţionalei" a lui Igor Dobrovolschi.  // BASA-Press

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.