Cupa unui concurs de orientare sportiva, desfasurat in Romania, a revenit unui grup de adolescenti din Balti

Echipa Clubului de Orientare Sportiva (COS) “Azimut” din Balti a ocupat locul intai la concursul de orientare sportiva Memorialul “Mircea Ioan Serbanescu” organizat in perioada 1-2 decembrie, anul curent, in orasul Roman, judetul Neamt (Romania), transmite DECA-press.
Potrivit antrenorului COS “Azimut”, Vitalie Donici, cei opt membri ai echipei, elevi din institutiile de invatamant din Balti, au adus acasa Cupa competitiei, depasind in concurs echipele din orasele Roman, Iasi, Barlad si Piatra Neamt.
“Aceasta victorie ne bucura foarte mult, mai ales ca procesul de perfectare a vizelor pentru Romania a fost foarte dificil. Am pierdut foarte multi nervi la poarta consulatului roman din Chisinau pana am obtinut vizele, dar pana la urma am fost rasplatiti cu cu bucuria victoriei”, mai spune antrenorul Vitalie Donici. // DECA-Press

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.