„Hai sa dam mina cu mina”

Asociatia „Basarabia Crestina” anunta inscrierea participantilor pentru Festivalul-concurs „Hai sa dam mina cu mina”, care va avea loc la 26 noiembrie in Sala mica a Filarmonicii Nationale. La concurs pot participa copii cu virsta cuprinsa intre sase si saisprezece ani la urmatoarele sectiuni: individual, ansamblu sau cor. La 20 noiembrie va avea loc preselectia pentru individual si ansamblu. Pentru cor si ansamblurile deja consacrate nu va fi organizata o preselectie. Fiecare participant va prezenta doua piese selectate din urmatoarele genuri muzicale: cintec liric, balada, cintec istoric, cintec patriotic de autor, cintec civic folk si va interpreta obligatoriu cintecele: „Desteapta-te, romine” si „Hora unirii”.

Cererea de participare va cuprinde: pentru individual: numele, prenumele, virsta, pregatirea artistica si generala, numele profesorului, adresa de contact; pentru ansamblu si cor: denumirea, numele, prenumele conducatorului, data infiintarii, experienta artistica, adresa de contact. Ofertele de participare se primesc pina pe data de 30 octombrie pe adresa: bd. Dacia, 32, tel. 77.25.35 (intre orele 10.00-18.00). // Timpul

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.