Echipa Moldova.ORG vă urează La mulți ani!

La cumpăna dintre ani, echipa Moldova.ORG vă urează sărbători fericite şi un An Nou plin de realizări frumoase. Vă dorim ca noul an să vă aducă multe succese, bucurii, să aveți parte de multă sănătate și pace în suflet.

Lăsați lumina sărbătorilor de iarnă să vă intre în casă și în suflete, aducându-vă multă bucurie și momente frumoase alături de cei dragi. Să aveți tot ceea ce vă doriți și să puteţi înfrunta cu destoinicie greutăţile ieșite în cale.

În noul an să fim mai buni și să credem cu tărie în puterea viselor. Să nu uităm că gândurile devin realitate, iar munca și pasiunea stau la baza succesului.

Noi vă mulţumim pentru faptul că ne sunteţi alături și sperăm ca Anul 2017 să vă aducă cât mai multe știri pozitive. La mulți ani și sărbători fericite!

Echipa Moldova.ORG

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.