“Fetele pe biciclete” revin în Chișinău

Duminică, 9 martie, va avea loc cea de-a treia ediție de “Fete pe biciclete”. Participantele vor începe cursa de la Arcul de Triumf și vor parcurge aproximativ 7 km.

“De data aceasta Fetele pe biciclete prind curaj și încep pedalatul chiar din luna martie. În primul rând pentru că vrem să mergem pe biciclete cât mai des și să încurajăm și pe alții s-o facă. Am ales o tematică simplă, la îndemâna oricui, dar foarte potrivită pentru luna martie: flower power”, spune Anastasia Condruc, una dintre organizatoare.

Menționăm că primul eveniment “Fete pe biciclete” a avut loc în luna iunie a anului trecut. Și de această dată participantele vor fi escortate de o mașină a Inspectoratului Național de Patrulare.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.