Connect with us

Social

Faceți cunoștință cu vrăjitoarele care pretind că luptă împotriva corupției în România cu vrăji și magie

Publicat

pe

PE SCURT

În timp ce cetățenii români se pregătesc să voteze în alegerile europene, un grup de vrăjitoare autoproclamate lucrează pentru a se asigura că candidații „potriviți” vor câștiga.

Euronews a vorbit cu una dintre ei, Mihaela Minca, care spune că lucrează la un ritual în masă înainte de votul din 25 mai pentru a lumina mințile candidaților, astfel încât să ia cele mai bune decizii pentru poporul român.

PE LUNG

Pregătim o substanță foarte puternică pentru 25 mai, pe care fiicele mele o vor duce și o vor arunca peste clădirea guvernului român, a spus ea. Apa fermecată va lămuri și va clarifica mințile politicienilor pentru a lua decizii bune pentru poporul român.

Vrăjitoarele au efectuat ritualuri la miezul nopții, în zori și la apus de soare din 9 mai pentru a crea substanța magică. Ele spun că mâncarea conține urme de animale, lumânări și flori.

Deși, de obicei, Minca oferă ajutor în dragoste sau în probleme de bani, ea și-a îndreptat atenția recent asupra problemelor din țara ei. Ea s-a alăturat unei rețele de vrăjitoare românești care încearcă să-i blesteme pe parlamentarii români pe care ei îi considera corupți.

Am realizat două ritualuri speciale pentru politicienii români: un ritual de culoare albă pentru a-și lumina mințile și puterile de a lupta în România pentru oameni, de a face lucruri bune și am făcut un ritual de magie neagră asupra politicienilor care nu-și păstrează promisiunile. Deci (din cauza ritualului meu) vor avea probleme. Dacă vor să acționeze împotriva românilor, să fure, să ducă țara în sărăcie, atunci vor merge în închisoare sau vor avea probleme de sănătate, vom acționa pentru binele nostru. Magia neagră va afecta pe cei care nu înțeleg bine pentru poporul român.

Vrăjitoria este un obicei popular vechi în țările din Europa de Est. În 2015, guvernul României a făcut vrăjitoria o profesie impozabilă, obligându-i pe ghicitori, cititori de tarot și vrăjitoare să achite taxe pentru munca lor. De asemenea, trebuie să aibă permisiunea de a-și practica vechile obiceiuri. Vrăjitoare care merg online Minca și fiicele ei au folosit puterile magice ale internetului pentru a-și oferi serviciile clienților din întreaga lume.

Going online a permis vrăjitoarelor ca Minca să migreze practicile vechi de vrăjitorie online. Practica rămâne aceeași, a spus ea, dar le permite să fie în contact cu clienți din alte țări. Oamenii care au nevoie de ajutorul nostru trebuie să ne trimită fotografiile și numele lor și pentru că sunt la o distanță atât de mare, este suficient să le vedem doar pe Facebook și apoi să aruncăm vraja rituală.

Social

Cinci moldoveni vindeau droguri pe Internet. Pentru a pierde urma banilor, aceștia procurau monede „Bitcoin” // VIDEO

Publicat

pe

De către

PE SCURT

Cinci moldoveni, cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani, originari din Chișinău și raionul Ialoveni, membri ai unui grup infracțional, au fost arestați pentru cultivarea și punerea în circulație a substanțelor stupefiante de origine vegetală (marijuana hidroponică) în proporții deosebit de mari.

Suspecții comercializau narcoticile printr-o schemă conspirată – prin intermediul magazinelor online. Astfel, cumpărătorul și distribuitorul nu aveau contact direct, iar banii erau achitați prin intermediul diferitor servicii de plată electronice, pe conturi create de către membrii grupului.

PE LUNG

Poliția Națională a precizat că, pentru a pierde urma banilor, suspecții procurau monede digitale „Bitcoin”, iar apoi „le realizau în mediul online pentru a obține mijloace bănești din aceștia”.

Gruparea a fost monitorizată timp de două luni, perioadă în care ofițerii de investigații au fost efectuate achiziții de control și livrări controlate.

Astfel, polițiștii au acumulat probe care confirmau faptul că la domiciliul figuranților, dar și la domiciliile rudelor apropiate și prietenilor acestora sunt cultivate și păstrate substanțe stupefiante de tip marijuana.

Oamenii legii au scos din circuit 1,2 kg de marijuana hidroponică, în valoare de 250 000 lei și peste 400 plante de cânepă. La fel au fost stabilite mijloace bănești obținute pe cale ilegală.

În acest caz a fost ințiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Acțiunile de reținere a suspecților s-au desfășurat cu sprijinul ofițerilor BPDS “Fulger”.

Citește mai departe

Social

Membrii unui grup, care ducea ilegal moldoveni la muncă în Israel, au fost amendați cu 500 mii lei

Publicat

pe

De către

PE SCURT

Membrii unui grup, care duceau ilegal moldoveni la muncă în Israel, au fost amendați cu 500 mii lei. Procurorii PCCOCS au precizat că este vorba despre două persoane fizice și două persoane juridice, care făceau parte dintr-un grup specializat în organizarea migrației ilegale.

Inculpații și-au desfășurat activitatea pe parcursul anilor 2015-2017. Pentru serviciile prestate, ei primeau 7.000 de dolari pentru fiecare persoană.

PE LUNG

Ei se întâlneau cu potențialii imigranți, cărora le explicau condițiile contractuale și de muncă în statul Israel și enunțau documentele necesare pentru deschiderea vizei de intrare și ședere.

Astfel, prin intermediul societăților comerciale, pe care le conduceau, aceștia au organizat falsificarea certificatelor care atestă absolvirea cursurilor specializate de îngrijire a bătrânilor, comisiile medicale care atestă starea sănătății imigranților.

De asemenea, le-au organizat transportarea la Consulatul statului Israel din Kiev, dându-le instrucțiuni cu privire la circumstanțele care urmau să le comunice în cadrul interviului la Consulat.

În instanța de judecată inculpații au recunoscut acuzarea înaintată.

Mărimea amenzii pe care urmează să o achite inculpații este de 10000 unități convențională, ceea ce constituie 500 000 lei.

Totodată, inculpații au fost privați de dreptul de a exercita activități legate de turism și de prestare a serviciilor în domeniul angajării în câmpul muncii peste hotarele Republicii Moldova pe un termen de 4 ani.

La fel, prin sentință s-a dispus a confisca în mod solidar de la inculpați, cu trecerea forțată și gratuită în proprietatea statului, a sumei de 71340 dolaricu titlu de mijloace bănești obținute din activitatea infracțională.

Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău

Citește mai departe

Social

Doi cetățeni străini s-au ascuns sub un autocar din R.Moldova și au încercat să treacă frontiera. Ce a declarat șoferul

Publicat

pe

De către

PE SCURT

Polițiștii de frontieră de la Oancea, judeţul Galaţi, au depistat doi bărbați din Algeria şi Libia care s-au ascuns sub un autocar din Republica Moldova și au încercat să treacă ilegal frontiera. Cei doi erau fără documente de călătorie și intenționau să ajungă în state din vestul Europei.

Șoferul autocarului le-a declarat polițiștilor de frontieră că nu știa despre existența celor doi bărbaţi ascunși sub mijlocul de transport pe care îl conducea.

PE LUNG

Cazul a avut loc pe 19 mai, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, Z.V. în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autocar marca Scania, înmatriculat în R. Moldova.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, ascunși sub autocar, pe puntea din spate, doi bărbați, care nu dețineau documente de călătorie.

În urma cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţeni din Algeria şi Libia, în vârstă de 20, respectiv 25 de ani şi au declarat că s-au ascuns sub autocar cu intenția de a ajunge în state din vestul Europei.

Cei doi cetăţeni străini sunt cercetați pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar șoferul – pentru trafic de migranți.

Citește mai departe
Advertisement

Ultimele știri

Social10 minute în urmă

Cinci moldoveni vindeau droguri pe Internet. Pentru a pierde urma banilor, aceștia procurau monede „Bitcoin” // VIDEO

PE SCURT Cinci moldoveni, cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani, originari din Chișinău și raionul Ialoveni, membri...

Justiție46 de minute în urmă

Un bărbat din Hânceşti, condamnat la 16 ani închisoare pentru răpirea şi violul unei minore de 13 ani

PE SCURT Un locuitor al raionului Hânceşti a fost condamnat la 16 ani şi 6 luni închisoare pentru răpirea şi...

Politică19 ore în urmă

„Cred că e timpul să ne pregătim pentru acțiuni de protest”. Blocul ACUM după ce PSRM nu a venit la ședința specială a Parlamentului

PE SCURT Sesiunea specială a Parlamentului, la care Blocul ACUM a invitat astăzi PSRM, nu a avut loc, după cei...

Social20 de ore în urmă

Membrii unui grup, care ducea ilegal moldoveni la muncă în Israel, au fost amendați cu 500 mii lei

PE SCURT Membrii unui grup, care duceau ilegal moldoveni la muncă în Israel, au fost amendați cu 500 mii lei....

Justiție21 de ore în urmă

Un bărbat din Ialoveni, condamnat la 24 ani pentru violul unei fetițe. Cazul a fost reclamat la Poliție de o vecină

PE SCURT Un bărbat de 40 de ani, locuitor al raionului Ialoveni, a fost condamnat la 24 ani de închisoare...

Politică22 de ore în urmă

PSRM despre invitația Blocului ACUM: „Nefondată și care nu merită să fie luată în considerare”

PE SCURT Partidul Socialiștilor califică propunerea de astăzi a blocului ACUM de a organiza ședința specială a Parlamentului RM drept...

Externe23 de ore în urmă

Apartamente în Kiev, vilă în Italia și camere de hotel în Georgia. Vladimir Zelenski a publicat declarația de avere

PE SCURT Imediat după ceremonia de învestire în funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski a făcut publică declarația de...

Advertisement

Electorala 2019

Alegeri4 zile în urmă

Bulversați și obosiți. Cum privesc oamenii negocierile dintre deputați

Au trecut două luni de la alegerile parlamentare din februarie 2019, dar Moldova încă nu are un Parlament funcțional. Cele...

Alegeri2 săptămâni în urmă

Irina Vlah, înregistrată în calitate de candidat independent la funcția de bașcan al Găgăuziei

PE SCURT Irina Vlah a fost înregistrată în calitate de candidat independent la alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei....

Alegeri3 săptămâni în urmă

Candidații la funcția de bașcan vor susține testul la limba găgăuză. Prima își va testa cunoștințele Irina Vlah

PE SCURT Pentru a fi înscriși în cursa pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, candidații vor trebui să susțină testul...

Alegeri3 săptămâni în urmă

În Găgăuzia a început campania electorală pentru alegerea başcanului

PE SCURT În Găgăuzia a început astăzi campania electorală pentru alegerile bașcanului autonomiei care vor avea loc pe 30 iunie,...

Alegeri3 săptămâni în urmă

Unde pot vota cetățenii români din R. Moldova la europarlamentare / Lista secțiilor de votare

PE SCURT Pentru cetățenii români din R. Moldova vor fi deschide 36 de secții de votare a membrilor Parlamentului European....

Alegeri3 săptămâni în urmă

Ce efecte ar putea avea alegerile anticipate

PE SCURT Diminuarea caracterului geopolitic în recentele alegeri parlamentare, tergiversarea procesului de operaționalizare a structurilor instituționale ale noului parlament ales,...

Alegeri4 săptămâni în urmă

Cine sunt magistrații care au decis că nu renunțăm la sistemul electoral mixt

PE SCURT Cei șase magistrați ai Curții Constituționale au decis, la sfârșitul acestei săptămâni, că în cazul alegerilor parlamentare anticipate vom...

Advertisement

Opinii

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com