Connect with us

Partidul Democrat din Moldova

Biserica din Trușeni, platformă electorală pentru Constantin Țuțu

Publicat

pe

Izul electoral al activității deputatului Constantin Țuțu este tot mai puternic în circumscripția uninominală nr. 33, mun. Chișinău. În această circumscripție se includ localitățile: Trușeni, Sângera, Durlești, Codru, Băcioi.

Ieri, deputatul a fost prezent la slujba de duminică în biserica din comuna Trușeni. Potrivit enoriașilor, Țuțu a fost prezent aproximativ 20 de minute, timp în care a fost lăudat de către parohul bisericii, Andrei Secrii.

„Părintele a zis despre deputatul Constantin Țuțu că este băiat bun, că face mult pentru Trușeni, că ajută primarul. Primarul era prezent și el la slujbă”, a menționat un locuitor al satului în grupul localității pe facebook.

De asemenea, drumurile din localitate au fost reparate din banii contribuabililor, iar Primăria Municipiului Chișinău, la insistența și nenumăratele proteste ale oamenilor, a deschis o nouă rută de troleibuz. Totuși, deputatul Țuțu își atribuie aceste merite. „Mă voi asigura ca drumul să fie reparat complet și de asemenea vom aduce în suburbie și primele troleibuze fără fir”, menționează deputatul.

Mă aflu acum împreună cu viceprimarul comunei Trușeni, Victor Masleaev, pe strada 27 August, care reprezintă și…

Geplaatst door Țuțu Constantin op Vrijdag 2 november 2018

Cum deputatul își face publicitate în celelalte suburbii

Durlești:

Oameni de valoare și cu demnitate. Sunt mândru să vă spun ca am trăit astăzi o experiență impresionantă cu acest grup de…

Geplaatst door Țuțu Constantin op Zaterdag 3 november 2018

Băcioi:

Dragi prieteni, am plăcerea să vă anunț că drumul de acces spre comuna noastră dragă, Băcioi, deja se repară. Mulțumesc…

Geplaatst door Țuțu Constantin op Dinsdag 30 oktober 2018

Sângera:

Am fost tot campionatul alături de ei și evident că nu puteam lipsi astăzi, în finală. Felicitări băieților din Sângera…

Geplaatst door Țuțu Constantin op Zondag 28 oktober 2018

Codru:

Am felicitat-o astăzi pe doamna Directoare, Tatiana Cobzac, precum și întreg colectivul de profesori, cu ocazia…

Geplaatst door Țuțu Constantin op Donderdag 1 november 2018

În cadrul sistemului de vot mixt, 50 de deputați vor fi aleși pe liste de partid, iar 51 vor fi aleși în circumscripțiile uninominale.

Partidul Democrat din Moldova

Vlad Plahotniuc: Niciun bugetar nu va mai primi salariu mai mic de 2 000 de lei. Peste 150 mii de bugetari vor avea majorări de salarii

Publicat

pe

De către

Peste 150 mii de bugetari vor avea majorări de salarii de la 1 decembrie 2018. Astfel salariile mai multor categorii de bugetari vor crește de la 20 la 90 la sută, a anunțat astăzi liderul Partidului Democrat Vlad Plahotniuc la briefingul săptămânal al formațiunii.

Printre cei vizați de reforma salarizării sunt bugetarii din educație, sănătate, asistența socială, autoritățile publice locale.

Datorită reformei, potrivit lui Vlad Plahotniuc, niciun bugetar să va mai primi salariu mai mic de 2.000 de lei.

„Pentru aceste categorii de bugetari, salariile vor crește cu 20, cu 50, iar pentru unii chiar şi cu 90 de procente, ceea ce este o creștere de salarii fără precedent în Republica Moldova.

Această reformă rezolvă o problemă cronică din sistemul public, unde din totalul celor 200.000 de funcționari, aproximativ 36.000 primesc salarii astăzi sub minimul de existență, sub 2.000 de lei. Datorită reformei, niciun bugetar să va mai primi salariu mai mic de 2.000 de lei”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Președintele PDM a mai spus că, potrivit acestei reforme, în fiecare an, Guvernul va fi obligat să majoreze salariile la bugetari.

Mai multe detalii despre categoriile de bugetari și valoarea majorării salariale, conform reformei, vor fi oferite de Guvern în zilele următoare.

Citește mai departe

Partidul Democrat din Moldova

Simpatizanții PD ar fi aduși organizat la Chișinău cu microbuzele / VIDEO

Publicat

pe

Pe rețelele sociale au fost publicate filmulețe, dovadă că oamenii sunt aduși organizat la evenimentul organizat astăzi de Partidul Democrat.

Într-un video publicat de vicepreședintele „Partidului Nostru”, Ilian Cașu, se menționează că sunt zeci de microbuze și autobuze la ieșirile orașelor Orhei și Cimișlia care duc oamenii la Chișinău.

Прямо сейчас: окраина Чимишлии. Это все что Демпартия собрала в Гагаузии. Везут людей в Кишинёв как везли в Сибирь в 1947.

Geplaatst door Ilian Casu op Zaterdag 20 oktober 2018

Orhei. Sor trimite și el zeci de autobuze la marea manipulare naționala. Binom devine trinom. Chiar suntem noi turma ce merge la abator?

Geplaatst door Viorel Cibotaru op Zaterdag 20 oktober 2018

Mesaj primit de la un student

Geplaatst door Curaj.TV op Zaterdag 20 oktober 2018

De asemenea, unii dintre ei deja au ajuns la Chișinău. Spre exemplu, scuarul Liceului „Gheorghe Asachi” este plin. Câteva sute de oameni așteaptă cu drapele ora 11:00.

"Simpatizanți" PD in scuarul liceului Gh. Asachi.Acum merg cu flagurile spre PMAN

Geplaatst door Sergiu Bejenari op Zondag 21 oktober 2018

Potrivit PDM, astăzi se organizează un eveniment politic la care vor participa membri şi simpatizanţi ai partidului din toată ţara.

Un simpatizant PD cu un trandafir în mână și în stare de ebrietate își arată dragostea de dimineață. Poliția l-o dus la culcare.

Geplaatst door Sergiu Bejenari op Zondag 21 oktober 2018

„Adunarea Naţională PDM – Pentru Moldova se va desfăşura în Piaţă Marii Adunări Naţionale şi are ca scop prezentarea principiilor care vor sta la baza programului politic al partidului în următorii ani”, comunică partidul.

Citește mai departe

Partidul Democrat din Moldova

Adunarea Națională PDM – Pentru Moldova se va desfășura duminică în Piață Marii Adunări Naționale

Publicat

pe

De către

Partidul Democrat din Moldova a anunțat astăzi că va organiza duminică un eveniment politic la care vor participa membri și simpatizanți ai partidului din toată țara. Acțiunea va începe la 11.00.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, „Adunarea Națională PDM – Pentru Moldova” se va desfășura în Piață Marii Adunări Naționale și are ca scop prezentarea principiilor care vor sta la baza programului politic al partidului în următorii ani.

Anterior, presa a scris cu referire la o notificare a Primăriei Chișinău că la evenimentul PDM sunt așteptați cel puțin 60 de mii de oameni.

De notat că joi, partidul de opoziție, condus de Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat la o conferință de presă că democrații vor organiza duminică la Chișinău un eveniment de amploare, „pentru a arăta cetățenilor cât de puternici sunt”, dar la care nu se va spune „niciun adevăr”.

Mai mult, potrivit celor de la PAS, ei au fost sesizați de mai mulți cetățeni, care au spus că „oamenii sunt obligați să se prezinte la acest miting al guvernării”.

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com