CEC a prezentat noi date privind acumularea voturilor de catre candidatii electorali

Comisia Electorala Centrala (CEC) a prezentat la ora 05.00 noi date privind acumularea voturilor de catre candidatii electorali.

Potrivit secretarului CEC, Valentin Vizant, pana la aceasta ora, au fost procesate 1 milion 118 mii 681 de voturi, ceea ce constituie 79,9 la suta din numarul total de buletine valabil exprimate.

Rezultatele anuntate se prezinta astfel: PCRM – 46,54 la suta din voturi, BMD – 28,10 la suta, PPCD – 8,56 la suta, PSDM – 2,92 la suta, BE “Patria-Rodina” – 5,21 la suta, Miscarea “Ravnopravie” – 2,85, PTCDM – 1,47 la suta si PDSEM a acumulat 1,69 la suta din voturi.

De asemenea, CEC detine deja informatii privind rezultatele definitive ale scrutinului din 6 martie in raioanele Ialoveni, Donduseni, Edinet, Ocnita, Basarabeasca, Telenesti, Rezina si Stefan Voda.//REPORTER.MD

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.