Silvia Radu a participat la Budești la o competiție de tragere a otgonului/ VIDEO

Candidatul independent pentru funcția de primar Silvia Radu a mers ieri la Festivalul faptelor bune de la Budești, unde a participat la competiția de tragere a otgonului, alături de un grup de copii. Echipa din care ea făcea parte a câștigat.

Ulterior, Silvia Radu a felicitat organizatorii pentru un astfel de eveniment. “Felicitări pentru organizare celor de la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova și dnei primar Nina Costiuc”, a postat Silvia Radu, adăugând şi imagini din cadrul evenimentului.

Candidatul a mai îndemnat cetăţenii să facă doar fapte bune, în fiecare zi. “Trebuie să facem o faptă bună în fiecare zi. Nici o zi fără o faptă bună. Acesta trebuie să fie crezul nostru, al tuturor!”, a scris candidatul independent la funcţia de primar.

Festivalul de la Budeşti a inclus concursuri, fotbal, curse de ciclism. De asemenea, vizitatorii au avut parte de desene pe asfalt şi multă muzică bună.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.