Promisiunile lui Shor pentru Orhei: apă de 2 ori mai ieftină, pâine de 2 lei, transport gratuit și altele

Ilan Shor, proaspătul primar din Orhei, s-a pus deja pe treabă. Acesta a convocat ieri seara o ședință extraordinară a consiliului orășenesc pentru a face totalurile primei luni de activitate și pentru a face câteva promisiuni noi, transmite radioorhei.info.

Astfel, consumatorii casnici care nu vor depăși volumul mediu de apă consumat anterior, vor avea parte de reduceri de 50% din taxă. De asemenea, Shor promite că va fi pusă la vânzare “pâinea socială”, care va costa doar 2 lei. Pe lângă asta, vor fi deschise până la sfârșitul anului și 5 magazine sociale, unde prețurile vor fi cu 10-12% mai mici.

Alte schimbări pe care le promite Shor sunt achiziționarea a 40 de autocare noi din banii proprii, renunțarea la taxa pentru transportul public, iluminarea totală a străzilor și eliminarea taxei de 2 lei pentru iluminare.

Primarul orașului Orhei a anunțat că-și va prezenta rezultatele lunar la o emisiune la postul Euro TV intitulată “Ilan ŞOR PENTRU Orhei”.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.