A fost suspendat concursul pentru cea de-a treia licenta de prestare a serviciilor de telefonie mobila din R.Moldova

Agentia Nationala pentru Reglementare in Telecomunicatii si Informatica (ANRTI) a suspendat, la cererea Procuraturii Generale, actiunea propriei decizii privind organizarea concursului pentru acordarea licentei individuale pentru prestarea serviciilor de telefonie mobila celulara, standardul CDMA 2000, in banda de frecvente 450 MHz. Anuntul despre suspendarea concursului este plasat pe site-ul Agentiei (www.anrti.md).

Potrivit legislatiei in vigoare, concursul urmeaza a fi considerat anulat, dupa publicarea deciziei de suspendare in "Monitorul Oficial".

Comisia din cadrul ANRTI, responsabila pentru eliberarea licentelor in domeniul telecomunicatiilor si informaticii, urmeaza sa se convoace pentru a decide asupra actiunilor ulterioare.

Solicitati de reporterul BASA-press, reprezentanti de la ANRTI s-au abtinut sa comenteze situatia creata.

La 27 mai, ANRTI a plasat pe site-ul sau un anunt despre organizarea concursului pentru acordarea licentei individuale pentru prestarea serviciilor de telefonie mobila celulara in standardul CDMA 2000, in banda de frecvente 450 MHz. Data limita de depunere a ofertelor urma sa expire pe 30 iunie 2005, ora locala 15.00.

Licenta obtinuta urma sa fie valabila pe intreg teritoriul Republicii Moldova si sa fie acordata pentru o perioada de 15 ani, cu dreptul de a fi reinnoita. Taxa pentru eliberarea licentei a fost stabilita in marime de 8 mln USD. Pina in prezent, la ANRTI nu a fost depusa nici o cerere de participare la concurs.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare