Ping-pong pentru cei care suferă de o boală incurabilă

Joacă Tenis de Masă alături de colegii și prietenii tăi, susținându-i pe cei care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață din regiunile Republicii Moldova.

Hospices of Hope Moldova dă startul evenimentelor sportive în 2018 prin organizarea unei Cupe la Tenis de Masă pentru caritate. Evenimentul va avea loc pe 31 martie 2018, începând cu ora 9.00 dimineața, la STIGA Club (blvd. Dacia 31).

Cupa este dedicată echipelor (fiecare formată din 2 persoane) reprezentante a companiilor, instituțiilor și organizațiilor naționale și internaționale din Republica Moldova. Pentru participarea la Cupă, fiecare echipă va fi rugată să facă o donație de 2000 MDL către cauza Hospices of Hope Moldova.

Doritorii să participe la eveniment pot înregistra una sau mai multe echipe, sau pot contribui în calitate de sponsori ai evenimentului alegând unul dintre pachetele de sponsorizare disponibile. Pentru înregistrarea echipelor și detaliile despre sponsorizări, puteți contacta organizatorii la [email protected] / 022 022 118 / 060 744 068.

Puteți fi la curent cu toate detaliile despre eveniment pe pagina de Facebook al acestuia:

https://www.facebook.com/events/219238471973972/

Cupa la Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova, și anume dezvoltarea unei rețele naționale mobile de servicii de îngrijire paliativa. La moment organizația își îndeplinește misiunea prin susținerea organizațiilor care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile de Centru-Nord a Moldovei.

Hospices of Hope este o organizație internațională ce activează din 1992 pentru dezvoltarea și consolidarea serviciilor de îngrijire paliativă în regiunea de sud-est a Europei. Organizația este prezentă în Moldova, România și Serbia, iar de la începutul activității sale, a reușit să ajute peste 40.000 de persoane care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață în aceste țări.

Lucrez în jurnalism din 2012 și am învățat meseria din practică, pe teren. Am preluat Moldova.org în calitate de manageră în 2016 și de atunci am reușit nu doar să creștem echipa, ci și să transformăm radical forma și menirea redacției. Mă mândresc cu o echipă feministă, care ține pasul cu trendurile internaționale, practicând jurnalismul constructiv și de soluții. Depun efort pentru ca Moldova.org să se asocieze și colaboreze cu organizații de la noi și internaționale, care împărtășesc aceleași valori. Asta pentru că noi facem mai mult decât jurnalism, noi construim o comunitate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.