Connect with us
"
"

Divertisment

O seară dedicată celor mai de preț comori ale pământului moldovenesc – fetelor și vinurilor autohtone!

Publicat

pe

Agenția PRofile și hotelul Jolly Alon organizează, în data de 20 iulie, Gala Vinurilor din soiuri autohtone ”O Seară Fetească”, sub egida Oficiului Național al Viei și Vinului și brandului național Vinul Moldovei.

Evenimentul vine să promoveze vinurile din soiuri autohtone. În cadrul acestuia, vor fi degustate 1000 de sticle cu vin produs exclusiv din cele patru tipuri de struguri autohtone. Totodată, va fi organizat și un concert-prezentare, unde patru dintre cele mai distinse voci din Moldova – Geta Burlacu (Rara Neagră), Laura Bodorin (Feteasca Albă), Cristina Scarlat (Feteasca Regală), Iulia Panici (Feteasca Neagră) – vor prezenta fiecare soi de viță de vie, redând, prin notele muzicale, nuanțele de gust ale acestor vinuri. În cadrul galei va fi organizată și o degustare ghidată de sommelieri. Gazda evenimentului este Mihaela Strâmbeanu.

Biletele pentru eveniment costă 350 de lei și pot fi procurate la recepția hotelului Jolly Alon, în Vinoteca Wine.md și online, pe site-ul Afisha.md.

Divertisment

Argatu’ vine la Underland Wine & Music Fest, evenimentul cu 10 ore de muzică și distracție

Publicat

pe

De către

Argatu’, artistul român devenit cunoscut datorită apariției sale în cadrul proiectului Subcarpați, întregește lineup-ul eclectic și fără compromisuri al unicului festival subteran din lume Underland 2019 – Wine Carnival.

Și pentru că această ediție a evenimentului are un protector, pe Dragobete, mesagerul iubirii, cine dacă nu un artist român, care a reușit să șteargă folclorul de praf ca să-l îndrăgească tânăra generație, să urce pe una din cele trei scene ale festivalului?

Artistul pe numele său real și întreg – Andrei Argatu’ – compune singur muzică de mulți ani, iar, în prezent, a reușit, în ciuda contrastului aparent între stiluri, să îmbine într-un mod original muzica electronică și stilul hip-hop cu muzica folclorică românească.

Nu mi-am dorit nimic altceva decât să îmi fac cunoscută munca. În cele din urmă, am reușit. Pasiunea e răspunsul subliniat aici. Sunetele, fie le samplez din diferite cântece populare, fie înregistrez în studio cu oameni care sunt în domeniul etnologiei (sunete de țambal, caval, fluier etc.),” mărturisește Andrei Argatu’.

Vino pe 23 februarie, să cânți, să dansezi și să te distrezi în celebrele galerii subterane de la Cricova. În line-up-ul festivalului se mai regăsesc artiști din Italia, România, Ucraina, Australia, Spania și Rusia. Lista completă este disponibilă AICI.

Gazda Underland 2019 – Wine Carnival, Dragobetele va avea grijă ca toți oaspeții săi să nu plece de la eveniment flămânzi, însetați sau fără vreo melodie fredonată pe buze.

În costul biletului de 250 de lei intră:

  • Un pahar de izvar aromat la intrare;
  • Proiecții de filme mute de dragoste în cadrul cinematografului Cricova;
  • Vizită la Muzeul orașului subteran Cricova, cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;
  • Show spectaculos susținut de artiștii stradali, interpreți și colective muzicale din mai multe țări;
  • Participare la ateliere de creații muzicale și teatrale;
  • Accesul în toate cartierele tematice și la scenele orașului Underland;
  • Participarea la școlile de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelieri.

Copiii până la 12 ani vor avea acces gratuit la festival, iar cei mai mari vor avea acces la eveniment doar însoțiți de părinți și cu biletul de intrare.

Biletele pentru Underland 2019 – Wine Carnival pot fi achiziționate la magazinul de firmă „Cricova” (str. A.Șciusev 96), Combinatul de Vinuri „CRICOVA” S.A., Vinoteca Wine.MD (str. Pușkin 15.), cât și online pe Mticketmd și Afisha.md.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe www.underland.md

Evenimentul este organizat de PRofile Agency și Combinatul de Vinuri „Cricova”.

Citește mai departe

Divertisment

Vinurile din soiuri autohtone au domnit centrul Capitalei

Publicat

pe

De către

Gala vinurilor din soiuri autohtone ”O seară Feteasca”, care s-a desfășurat vineri, 20 iulie, în scuarul Hotelului Jolly Alon, a întrunit producătorii cu iubitorii de vin. Oaspeții au degustat vinul obținut din Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră și Rara Neagră. Seara elegantă cu arome și gusturi fine a continuat cu lecții despre vinuri, dar și o doză bună de socializare cu oameni frumoși.

17 producători din țară au fost reprezentați de cei mai buni soli din soiuri autohtone. Este vorba despre Chateau Vartely (Feteasca Regală, Feteasca Neagră), Purcari (Rara Neagră), Timbrus (Rara Neagră, Feteasca Neagră), Migdal P (Feteasca Albă), Carpe Diem (Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră), Combinatul de Vinuri “Cricova” (Feteasca Albă, Feteasca Neagră, Rara Neagră), Agrici (Feteasca Neagră), Rădăcini (Feteasca Albă, Feteasca Neagră), Gitana Winery (Feteasca Regală), Castel Mimi (Feteasca Albă), Vinaria din Vale (Feteasca Albă, Feteasca Neagră), Asconi (Feteasca Albă, Feteasca Neagră), Podgoria Vin (Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră), Vinuri de Comrat (Feteasca Neagră), Minis Terrios (Feteasca Neagră), Fautor (Feteasca Regală, Feteasca Neagră), Mold-Nord (Fetească Albă).

Expertul Andrian Digolean de la Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) a învățat 150 de persoane să deosebească gustul și aroma vinurilor din soiuri autohtone, în cadrul a 3 master-class-uri, dedicate vinurilor din Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră cu IGP Codru, IGP Ștefan Vodă, IGP Valul lui Traian

Atenția oaspeților a fost sustrasă de la primele acorduri de patru dintre cele mai distinse voci din țară, care au evoluat într-un concert de excepție. Laura Bodorin (Feteasca Albă), Cristina Scarlat (Feteasca Regală), Iulia Panici (Feteasca Neagră), Geta Burlacu (Rara Neagră) au reprezentat fiecare soi de viță de vie, redând, prin notele muzicale, nuanțele de gust ale acestor vinuri. Gazda evenimentului a fost inegalabila Mihaela Strâmbeanu.

La eveniment au putut fi admirate și bijuteriile pe patru roți ale Volkswagen Audi Centru RUMEON, iar reprezentanții companiei au povestit cu lux de amănunte despre dotările modelelor prezentate.

După eveniment, oaspeții au plecat acasă cu taximetrele puse la dispoziție de sponsorul general al Galei vinurilor din soiuri autohtone ”O seară Feteasca”, care a creat o adresă specială în aplicația mobilă a companiei.

Partenerii Galei vinurilor din soiuri autohtone: Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova, vinoteca wine.md, vincuvinshop.md, Fourchette Gourmet.

Partener media TV general: Agro TV Moldova

Partener radio: Radio Zum

Partener online general: Afisha.md

Parteneri media: Agora, Ea.md, Deschide.md, diez.md, zugo.md, moldova.org, unica.md, madein.md, noi.md, locals.md, realitatea.md.

Evenimentul a fost organizat de PRofile Agency și Hotelul Jolly Alon sub egida Oficiului Național al Viei și Vinului și brandului național Wine of Moldova.

Citește mai departe

Divertisment

1000 de motive să vii la O seară Fetească

Publicat

pe

De către

Savanții britanici au demonstrat într-un studiu că vinul este un produs indispensabil zilelor de VINeri: însuși denumirea sugerează acest lucru.  Îți prezentăm în continuare alte 999 de motive să vii la cea mai elegantă Gală a Vinurilor din soiuri autohtone O seară Feteasca.

Socializare degajată cu persoane distinse și atmosferă relaxantă într-un open-air de vară sunt alte câteva motive pentru care trebuie fii parte a acestui eveniment. Gala vinurilor din soiuri autohtone va avea loc în 20 iulie, în scuarul Hotelului Jolly Alon, inima Capitalei.

Adună-ți gașca și asigură-te că gustați împreună din cele 1000 de sticle cu Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră și Rara Neagră de la 19 producători.

Ți-am pregătit și master class-uri unice ghidate de către expertul Oficiului Național al Viei și Vinului Andrian Digolean, care te va instrui care sunt caracteristicile fiecărui soi de Feteasca și cu ce să le asociezi. Numărul locurilor este limitat. Înscrierile vor fi efectuate la eveniment.

Pe parcursul serii, patru dintre cele mai distinse voci ale țării vor crea o atmosferă impresionantă. Laura Bodorin va reda prin notele muzicale soiul de Feteasca Albă, Cristina Scarlat va intra în rol de Feteasca Regală, Iulia Panici va reprezenta Feteasca Neagră, iar Geta Burlacu va transmite vibrațiile de Rara Neagră. Gazda evenimentului este incontestabila Mihaela Strâmbeanu.

Lasă mașina acasă și vino confortabil la eveniment cu unul dintre taximetrele sponsorului general al evenimentului ITaxi.

Lasă-te ispitit de partenerii noștri de la AgroTV Moldova, Radio Zum, Agora, Ea.md, Deschide.md, diez.md, zugo.md, moldova.org, unica.md, madein.md, noi.md, locals.md, realitatea.md, Timpul.md, care vor fi prezenți la eveniment, imortalizând momentele importante.

Admiră bijuteriile pe patru roți ale partenerului nostru Volkswagen Audi Centru RUMEON, prezente la gală.

#FiiOaspeteleNostru la Gala Vinurilor din soiuri autohtone și promovează evenimentul și Moldova ca destinație turistică printre prietenii tăi de peste hotarele țării, evenimentul fiind susținut de Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova.

Ai la dispoziție doar 24 de ore să cumperi bilete pe Afisha.md, în vinoteca wine.md, vincuvinshop.md sau la Recepția Hotelului Jolly Alon.

Citește mai departe
Advertisement

Ultimele știri

Lifestyle15 ore în urmă

Cum sporim eficiența și productivitatea la locul de muncă

PE SCURT Deseori începi ziua de lucru cu o listă mare de sarcini pe care nu reușești să le faci?...

Divertisment17 ore în urmă

Rețeta săptămânii: ruladă Wellington din carne de vită

PE SCURT Îți place Jamie Oliver, bucătarul englez care a devenit faimos după ce a demonstrat întregii lumi cât de...

Cultură20 de ore în urmă

Cartea care-ți povestește despre iubirile lui Ernest Hemingway

PE SCURT Ernest Hemingway este scriitorul care mi se asocia mereu cu un Moș Crăciun care se pricepe nemaipomenit de...

Divertisment21 de ore în urmă

Trei orașe antice din Andaluzia, despre care nu ai auzit niciodată

PE SCURT Andaluzia este o comunitate autonomă spaniolă compusă din mai multe provincii. Conform statutului de autonomie, capitala regiunii este...

Sănătate23 de ore în urmă

Cum ținem gripa mai departe de noi?

PE SCURT Afară e rece, plouă, ceața e densă și bate un vânt puternic, toate aceste „stări” ale iernii ne...

Externe2 zile în urmă

Un nou paragraf al Brexitului a fost scris. Ce s-a mai întâmplat în lume în această săptămână

PE SCURT În această săptămână au avut loc evenimente importante pe plan mondial și în Europa, în special. Englezii au...

Externe2 zile în urmă

Doi moldoveni povestesc despre subtilitățile Berlinului

PE SCURT De multe ori auzim despre punctualitatea germanilor și cât de eficient își organizează ziua de lucru. Cum sunt...

Advertisement

Politică

Istorie5 zile în urmă

Cei mai tineri premieri din lume. Republica Moldova în listă

PE SCURT Sanna Marin, în vârstă de 34 de ani, va deveni, săptămâna viitoare, cea mai tânără prim-ministră din istoria...

Politică6 zile în urmă

La ce ne putem aștepta de la partidul lui Mark Tkaciuk și Iurie Muntean

PE SCURT Pe scena politică din Republica Moldova a avut loc lansarea unei noi formațiuni politice – „Partidul Acțiunii Comune...

Justiție2 săptămâni în urmă

4 ani la închisoare și o conferință de presă. Pe scurt, despre situația lui Vlad Filat

PE SCURT Condamnat la nouă ani de detenție, fostul premier Vlad Filat  a fost eliberat condiționat, înainte de termen. Eliberarea...

Politică2 săptămâni în urmă

Cum a fost discutată pe Facebook eliberarea condiționată a lui Vlad Filat

PE SCURT Fostul prim-ministru Vlad Filat, condamnat la nouă ani de detenție, a fost eliberat astăzi, înainte de termen din...

Cultură3 săptămâni în urmă

Despre mărul roșu și câinele cu două boturi. Poeții vorbesc despre situația politică din țară

PE SCURT S-au adunat poeții la „Poezie Politică” unde și-au exprimat, prin intermediul operelor lor, dar și al altor autori,...

Politică3 săptămâni în urmă

Câte instituții publice mai sunt conduse de exponenți numiți de Partidul Democrat

PE SCURT De la plecarea PDM de la guvernare a trecut aproape șase luni, iar Republica Moldova este deja la...

Politică3 săptămâni în urmă

De ce vrea premierul Chicu să transforme Moldova „într-un șantier imens” și cât ar costa asta

PE SCURT Fostul ministru al finanțelor, actualul prim-ministru, Ion Chicu, a fost unul dintre cei care au contrasemnat decizia Guvernului...

Advertisement

Opinii

decembrie 2019
L Ma Mi J V S D
« nov.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031