Încep consultările publice a legii cu privire la Tineret și a Strategiei Naționale de Dezvoltare a Tineretului pentru 2014-20120

mts

Ministerul Tineretului și Sportului inițiază consultarea publică a proiectelor Legii cu privire la Tineret şi a Legii cu privire la aprobarea Strategiei Naționale de Dezvoltare a Sectorului de Tineret pentru anii 2014-2020

Recomandările şi opiniile părţilor interesate privind proiectul de lege cu privire la tineret pot fi expediate până la data de 30 iunie 2014 la adresa de e-mail [email protected], persoana de contact: Rodica Catareu, tel. 022 820 864. Iar recomandările pentru Legea cu privire la aprobarea Strategiei Naționale de Dezvoltare a Sectorului de Tineret la adresa de e-mail [email protected], persoana de contact: Maria Raileanu, tel. 022 820 864.

 Recomandările pot fi trimise şi la adresa mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 162, Ministerul Tineretului şi Sportului (Direcţia programe de tineret).

Proiectele de Lege, Notele informative, Planul de acțiuni al Strategiei şi Planul de monitorizare al acesteia sunt disponibile pe pagina oficială a Ministerului www.mts.gov.md, compartimentul Transparență în procesul decizional,sau pe platforma  www.particip.gov.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare