Connect with us

Partidul Nostru

Dumitru Ciubașenco: Am votat pentru un concurent electoral pe care-l cunosc foarte bine

Publicat

pe

Candidatul Partidului Nostru, Dumitru Ciubașenco, și-a exprimat dreptul la vot la ora 10 dimineața. Acesta a declarat că a votat “pentru o lichidare rapidă a actualului sistem anti-constituțional”.

“Oamenii s-au săturat să aștepte reforme sterile care nu dau niciun rezultat. Am votat pentru dizolvarea rapidă a parlamentului și pentru calea spre alegeri parlamentare anticipate”.

Glumind, Ciubașenco a declarat că a votat pentru un concurent electoral pe care îl cunoaște foarte bine deja de 50 de ani.

Citește mai departe
Advertisement

Partidul Nostru

Usatîi anunță că Interpol l-ar fi scos din căutare

Publicat

pe

De către

Vineri, în timpul evoluției la “Marșul pentru alegeri corecte”, Renato Usatîi a relatat o știre pe care, potrivit lui, a aflat-o “cu circa 40 de minute înainte de a ieși în emisie directă” – că a fost exclus din căutare pe linia Interpol.

“Aceasta este știrea pe care am așteptat-o în ultimele nouă luni de zile. A fost efectuat un lucru enorm în afara Moldovei”, a spus Renato Usatîi.

Ulterior politicianul a oferit mai multe detalii pe pagina sa de Facebook.

“Cu circa 40 de minute înaintea evoluției mele la “Marșul pentru alegeri corecte” de la Bălți, ofițerii patrioți din cadrul MAI mi-au comunicat o veste foarte bună. Este o știre foarte bună pentru mine și una foarte rea pentru șefii lor și întreaga conducere a Moldovei. Am așteptat această zi mai bine de nouă luni.

În tot acest timp a fost efectuat un lucru enorm de către avocații mei din Moldova și Marea Britanie, care au trebuit să ducă vestea despre “bespredelul” justiției moldovenești până la toate organizațiile internaționale. O comisie specială a Interpol, din care fac parte polițiști din diferite țări, a analizat toate materialele dosarului meu penal în Moldova și toate temeiurile anunțării mele în căutare internațională. Astăzi toate țările lumii care intră în Interpol, au fost anunțate despre excluderea mea din bazele Interpol și eu nu mai sînt în căutare pe linia lor. Avem o situație interesantă… Sînt scos din căutarea internațională pe linia Interpol, dar continuu să rămîn în căutare națională. Vitalie Pîrlog și-a prăbușit misiunea sa de bază. Mulțumesc tuturor. Pe curând”, a scris acesta.

Citește mai departe

Partidul Nostru

Usatîi îl acuză pe Plahotniuc de intimidare pentru mandatul de arest pe numele său

Publicat

pe

De către

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a reacționat la mandatul de arest emis pe numele său. Potrivit politicianului, regimul, și mai ales Plahotniuc, vrea să-i închidă gura.

Din spusele lui Usatîi, asasinul Vitalie Proca l-ar fi indicat pe Vladimir Plahotniuc ca fiind cel care ar fi comandat omorul lui Gherman Gorbunțov.

Citește mai departe

Important

Usatîi, dat în căutare internațională! Urmează să stea 30 zile în arest!

Publicat

pe

De către

Judecătoria sectorului Centru a eliberat acum câteva minute un mandat de arest pe numele liderului „Partidului Nostru”, primarului de Bălți, Renato Usatîi. Totodată, instanța a emis și un mandat de dare în căutare internațională a acestuia, transmite realitatea.md.

Astfel, acesta urmează să stea 30 de zile în arest, în Penitenciarul nr.13, din momentul reținerii. Potrivit ultimelor informații, actualmente Usatîi s-ar afla la Moscova, unde ieri a avut o întâlnire cu reprezentanții diasporei moldovenești aflați în Federația Rusă.

Renato Usatîi are statut de bănuit în cazul tentativei de omor la comandă a bancherului rus Gherman Gorbunțov, deținător al cetățeniei Republicii Moldova. Anterior, grupul de anchetă în acest dosar a venit cu detalii în cazul reținerii unor persoane care ar fi intermediat obținerea unor „declarații mincionoase” ale killerului Vitalie Proca și comanditarul acestora, aflat la Moscova. Atunci procurorii au refuzat să dea numele beneficiarului real, care a transmis intermediarilor suma de 100 de mii de euro, făcând trimitere la prezumția nevinovăției.

Citește mai departe
Advertisement

Ultimele știri

Social4 ore în urmă

Taxe de înscriere – până la patru mii lei în grădinițe și 800 euro la școli// VIDEO

Taxele pentru înscrierea copiilor în unele grădiniţe din Chișinău variază de la 400 până la 4.000 de lei, iar în...

Social5 ore în urmă

Două familii din Ungheni și Strășeni, care au rămas fără locuințe, vor primi bani din partea Guvernului

Două familii din Ungheni și Strășeni, care au rămas fără locuințe, în urma unor incendii, vor primi bani din partea...

Social5 ore în urmă

Distincţii pentru militarii Armatei Naţionale reveniţi din Kosovo

Militarii din cel de-al nouălea contingent al Armatei Naţionale, reveniţi recent din operaţiunea de menţinere a păcii KFOR din Kosovo,...

Politică5 ore în urmă

Igor Dodon, decorat cu Ordinul Cavalerilor Sfântului Mormânt// FOTO

Președintele Igor Dodon a fost decorat cu Ordinul Cavalerilor Sfântului Mormânt. Distincția i-a fost înmânată astăzi de Patriarhul Ierusalimului Teofil...

Economie6 ore în urmă

Depozitarul central unic al valorilor mobiliare are deja un oficiu separat

Depozitarul central unic al valorilor mobiliare (DCU) avansează în procesul de constituire și are deja un oficiu separat, situat pe...

Social6 ore în urmă

AIR Moldova va achita 2000 euro unui tânăr pentru întârzierea zborului Londra – Chișinău cu 8 ore// VIDEO

Compania aeriană Air Moldova a fost obligată să achite 2080 de euro lui Ion Andronache pentru întârzierea unui zbor cu...

Cultură7 ore în urmă

Săptămâna în care s-au făcut peste 2 mii de fapte bune

„Nimic nu-ți oferă o mai mare satisfacție decât un gest frumos față de cineva. Vreau ca oricine ar face voluntariat,...

Advertisement

Opinii

Advertisement
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com