Cum să obții susținere pentru realizarea unui vlog sau podcast

PE SCURT

Dacă îți dorești să faci un vlog sau podcasturi, Influencers Hub Moldova, un program de incubare pentru podcasturi și vloguri la teme de importanță socială oferă cinci granturi pentru procurarea echipamentului necesar unui proiect new media sustenabil.

PE LUNG

Subiectele care urmează să fie abordate în cadrul proiectului sunt:

– educație/reforma educației
– democrație
– drepturile omului
– participare civică
– organizare comunitară
– lupta contra corupției
– integritatea funcționarilor și demnitarilor
– transparența activității instituțiilor statului etc.

În program vor fi acceptate idei de proiecte sau proiecte lansate în 2019.

Timp de 6 luni, participanții vor trece printr-un program de mentorat, susținut de serie de traininguri la teme precum branding personal, marketing, filmare/înregistrare audio și montaj, monetizare, vor avea acces la un studio de filmare și înregistrare audio și vor avea posibilitatea să câștige 5 granturi pentru procurarea echipamentului necesar unui proiect new media sustenabil.

Pentru comunitate vor fi organizate o serie de oflline-uri tematice și două evenimente despre podcasting și jurnalismul viitorului.

În program vor fi selectate 5 idei de podcasturi și 5 idei de vloguri (idei de proiecte sau proiecte lansate în 2019).

Important! Activitățile programului vor avea loc la Chișinău. Participanții din regiuni vor fi rugați să-și acopere cheltuielile de transport. Vârsta minimă a participanților: 18 ani.

Termen – limită de aplicare: 5 septembrie 2019, ora 17.00.
Completează formularul aici: http://tiny.cc/New_Media_Incubator

New Media Incubator este realizat de Influencers Hub Moldova, cu suportul Fundația Soros-Moldova

Din 2016 scriu despre drepturile femeilor, violența domestică și hărțuire sexuală. Apoi mă concentrez pe democrația locală, reforma administrației publice și pe cum oamenii din sate pot avea condiții mai bune de trai. Îmi pun întrebări despre ce ne doare pe noi, ce iubim și ce ne face mai puternici, iar răspunsurile le găsesc în istoriile umane care apar pe Moldova.org.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.