Connect with us
"
"

Divertisment

Compania Astercon de 10 ani are grijă să te simți acasă

Publicat

pe

Construcțiile sunt un domeniu complex, ce implică eforturi și riscuri, iar profesioniștii se descurcă cu brio în orice situație. Compania de construcții din Chișinău Astercon a atins aniversarea profesională de zece ani, în care a realizat o serie de complexe rezidențiale, a conceput 17 blocuri locative și a depășit cifra de peste 100. 000 mp. construiți.

Astercon a câștigat notorietate pe piața imobiliară din Republica Moldova grației experienței și dezvoltării proiectelor imobiliare rezidențiale. Succesul companiei se măsoară în executarea lucrărilor într-un mod calitativ, la termen, prin implementarea noilor tehnologii și prin respectarea unor standarde superioare de calitate în toate proiectele companiei.

În 10 ani, multe cupluri și-au unit destinele și mulți locatari s-au bucurat de apartamente noi în Chișinău. 10 ani înseamnă experiență, garanție și clienți satisfăcuți. 10 ani presupune profesionalism și măiestrie, investiții permanente în personal calificat și asigurarea calității.

Dar, să lăsăm cifrele să vorbească de la sine!

Profesionalismul se măsoară în rezultate

Menținerea unei reputații bune este în strânsă legătură cu onestitatea și transparența. Astercon este printre puținele companii de construcții în Chișinău care respectă termenii de construcție și termenii limită de dare în exploatare a blocului locativ.

Proiectele Astercon:

  Complexul locativ Petru Rareș – proiect de lux amplasat într-o zonă istorică a Chișinăului. Ansamblul dispune de 30 apartamente, parcări subterane și supraterane și spațiu comercial.

  Complexul locativ Dendrariu – zonă perfectă pentru a admira frumusețea parcului cu același nume, dar și pentru a fi în nemijlocita apropiere de centrul orașului. Acesta dispune de toate facilitățile pentru un trai liniștit și confortabil. În construcția complexelor locative un loc primordial îl are amplasarea. Astfel încât clienții să aibă acces la toate resursele necesare, să se bucure de zone liniștite, sigure și atractive.

  Complexul locativ Vasile Lupu – o altă zonă pitorească a orașului. Este un proiect realizat la termen, care este proiectat în cele mai mici detalii. Apartamentele noi din Chișinău sunt concepute pentru un stil de viață confortabil, modern și ecologic. În orice proiect, compania depune suflet, având o echipă de profesioniști, care, împreună cu clientul, proiectează chiar și cele mai mici detalii.

  Complexul locativ Albișoara – amplasat într-o zonă de acces la toate mijloacele necesare, proiectul a oferit clienților apartamente spațioase, luminoase și la prețuri accesibile.

  Complexul locativ Paris – amplasat într-o zonă foarte frumoasă a orașului, care include și spații comerciale, și teren de joacă, dar și spații verzi pentru momentele de relaxare.

  Alba Iulia Residence – casă construită cu un grad înalt de eficiență energetică. Proiectul unic din Republica Moldova, dotat din start cu sistem de filtrare a apei potabile. Localizat într-o regiune cu infrastructură minunată, în plină dezvoltare, complexul rezidențial este extrem de popular printre tinerele familii, care caută un apartament (mai ales acum, când achiziția vine cu o ofertă minunată de 10 luni de creditare cu dobânda zero, în cinstea frumosului eveniment).

 • Complexul locativ Valea TrandafirilorCompania de construcții Astercon este un pionier în domeniul eficienței energetice, al ecologiei și durabilității pentru viitor, de aceea construiește apartamente de calitate superioară. Un apartament în Chișinău, într-o zonă ecologică, semnifică un apartament mai luminos, un design inovator ce combină tehnologia și ingineria inteligentă. Complexul locativ Valea Trandafirilor este o oază de liniște în inima orașului, ce oferă o estetică complet nouă orașului. 
 • Complexul Urban Residence – un proiect imobiliar din Chișinău care se află în derulare, dar care promite să fie un ansamblu locativ adaptat pentru necesitățile clienților și în care se vor regăsi eleganța și confortul necesar pentru orice familie. Ca și în cazul altor proiecte, acesta este focalizat pe reușite tehnice și pe o expertiză detaliată. 

Lucrurile frumoase și grandioase vor continua, pentru că Astercon are drept prioritate satisfacerea dorințelor individuale ale clienților și crearea casei de vis pentru fiecare beneficiar.

De 10 ani compania are grijă să conceapă proiecte pentru un stil de viață perfect, prin realizarea apartamentelor noi și unice în Chișinău. Pentru a celebra această cifră magică, compania imobiliară a construit un teren de joacă pentru micuții de până la 6 ani, în preajma unui bloc locativ nou. Iar pentru că darurile adevărate sunt un gest deschis de bunăvoință, acest cadou va bucura micuții din familiile ce locuiesc în vecinătate. Terenul este deschis pentru public și va fi o atracție timp de mulți ani înainte.

Citește mai departe
Advertisement

Divertisment

Țuțu, dat în căutare internațională, s-a predat organelor de drept. Urmează carantina și urmărirea penală

Publicat

pe

PE SCURT

Fostul deputat Constantin Țuțu s-a predat astăzi benevol organelor de drept din Republica Moldova, la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița. Acesta urmează a fi preluat de Procuratura Anticorupție pentru efectuarea acțiunilor de urmărire penală ce se impun, inclusiv aducerea la cunoștință a învinuirii și audiere în cadrul dosarului intentat pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită.

Conform dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale, Țuțu urmează să stea în carantină timp de 14 zile.

PE LUNG

În septembrie anul trecut, la demersul procurorilor, pe numele fostului deputat a fost emis un mandat de arestare, în contumacie și anunțat în căutare internațională.

La 1 octombrie 2019, a fost pornită o cauză penală pe numele fostului deputat PDM, Constantin Țuțu, pentru îmbogățire ilicită comisă în perioada 2014-2018.

Centrul Național Anticorupție anunța pe 14 ianurie 2020 că Constantin Țuțu ar fi intrat, pe jos, în România în data de 29 august 2019 prin punctul de frontieră Siret.

„Potrivit răspunsului venit de la BNC Interpol Bucureşti, Ţ.C. figurează intrat în România în data de 29 august 2019 prin punctul de frontieră Siret, călătorind pe jos. Acesta figurează ca cetăţean român cu domiciliul în România. De asemenea, Interpol Bucureşti informează că s-a dispus unităţii de poliţie să efectueze verificări la domiciliul numitului, urmând să revină cu un răspuns ulterior”, spuneau autoritățile.

Pe 10 decembrie 2019, Interpol a acceptat şi l-a inclus în lista persoanelor date în căutare internaţională pe fostul deputat democrat Constantin Ţuţu.

Citește mai departe

Divertisment

Linella: Oprim campania de Paști pentru vremuri mai bune.

Publicat

pe

De către

E greu să renunți la ceea la ce ai depus suflet și efort. În contextul situației generate, pentru a nu expune consumatorii la riscuri adiționale generate de virusul COVID-19, anunțăm că sistăm campania de Paști recent lansată, la care am lucrat câteva luni, astfel oferind siguranță în plus în toate magazinele Linella din țară.

Vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook Linella, ca să fiți informați.

Pentru mai multă siguranță în magazine, am luat măsuri suplimentare de prevenție, astfel toate  magazinele Linella din țară, vor funcționa până la orele 22:00. Vom asigura fluxul de marfă și vom lua măsurile necesare de igienă și dezinfecție relevante situației, cum ar fi:

 • Personalul dezinfectează mâinile cu soluții specilizate;
 • Măsurile de igienizare în magazin se execută și se verifică cu strictețe, conform unui grafic la fiecare 2 ore;
 • Pe lângă ventilația sistemică, magazinele sunt aerisite, de câteva ori pe zi, câte 15-20 de minute;
 • La fiecare 2 ore se dezinfectează suprafețele cele mai des folosite in magazine cât și mânerele coșurilor și cărucioarelor pentru cumpărături;
 • În caz de aglomerație în magazine, accesul clienților va fi restricționat, cu ajutorul agenților de pază pentru a evita riscul de contaminare;
 • Toate produsele care nu sunt ambalate, nu vor fi expuse la vânzare în contact direct cu clienții (pâine, murături la butoi, congelate la vrac, măsline la vrac);
 • La intrare în magazine, clienților li se recomandă folosirea mănușilor de folie pentru efectuarea cumpăraturilor.

Iar pentru această perioadă, vă recomandăm să:

 • Delegați o singură persoană din familie responsabilă de cumpărături;
 • Păstrați distanța socială de cel puțin 1 metru între persoane;
 • Evitați cumpărăturile în orele de vârf;
 • Faceți cumpărăturile la cel mai apropiat magazin de casa dumneavoastră, ca să evitați transportul în comun;
 • Evitați despachetarea în magazin a produselor ambalate;
 • Utilizați dezinfectanți și spălați-vă mâinile cât mai des.

Noi, Linella, vă  îndeamnăm la bunătate, unii față de alții și față de cei din linia 1, care își expun sănătatea pentru a ne asigura nevoile zilnice.

Să acționăm responsabil!

Aveți grijă de voi.

Citește mai departe

Divertisment

10 muzee pe care le poți vizita de acasă

Publicat

pe

De către

Acum, când în țară și în întreaga lume este stabilită carantina, pentru a opri răspândirea coronavirusului, îți propunem zece muzee pe care le poți vizita online, fără a fi nevoie să ieși din casă sau din țară.

Există tot mai multe muzee care oferă tururi virtuale sau care prezintă colecțiile de lucrările online. Mai jos enumerăm unele dintre cele mai interesante din Italia și din restul lumii, relatează piratinviaggio.it.

Nu uitați că în această perioadă de răspândire a virusul COVID-19 este foarte important să respectăm normele de igienă, distanța dintre persoane, să evităm locurile unde se adună mai mulți oameni, dar cel mai bine este să găsim ce să facem în casă, pentru a  dăuna mai puțin și pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi de acest virus care a infectat deja 145.929 de persoane din întreaga lume și a ucis 5440. Stăm acasă pentru că ne pasă!

Citește mai departe
Advertisement

Ultimele știri

Cultură4 ore în urmă

Acces gratuit la 50 de concerte ale Festivalului de Jazz Montreux

Acum, când în țară și în întreaga lume este stabilită stare de urgență și autoritățile solicită oamenilor să stea acasă,...

Social7 ore în urmă

Specialistul în terapie intensivă revine cu un al doilea apel. Recomandă ozonoterapia pentru tratarea COVID-19

Tihon Moraru s-a născut la 13.03.1952, regiunea Cernăuți. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițanu în anul...

Social11 ore în urmă

LIVE TEXT / 32 de cazuri noi de infectare cu COVID-19

PE SCURT Ora 17:41: 32 de cazuri noi de COVID-19. În total, în Republica Moldova sunt înregistrate 231 de cazuri de...

SocialO zi în urmă

Măsuri noi / Fără buletin, nu ieșim din casă. Ce condiții trebuie să întrunească o localitate pentru a intra în carantină

PE SCURT Dacă ieși din casă, trebuie să ai un document care să-ți confirme identitatea. De asemenea, sunt interzise aflarea...

DivertismentO zi în urmă

Țuțu, dat în căutare internațională, s-a predat organelor de drept. Urmează carantina și urmărirea penală

PE SCURT Fostul deputat Constantin Țuțu s-a predat astăzi benevol organelor de drept din Republica Moldova, la punctul de trecere...

SănătateO zi în urmă

LIVE TEXT/ 199 cazuri de COVID-19 în Moldova, dintre care 8 sunt lucrători medicali la Spitalul Republican

PE SCURT 17:30  Încă 22 de cazuri noi de COVID-19. În total, avem 199 de cazuri. Opt dintre acestea sunt...

Social2 zile în urmă

LIVE TEXT/ De mâine, ieșim afară doar cu un act de identitate și în grupuri de max. 3 persoane

PE SCURT Ora 20:10 Începând cu ziua de 27 martie, moldovenii nu vor avea dreptul să iasă din casă fără...

Advertisement

Politică

Politică5 zile în urmă

Igor Dodon: Ne-am pregătit pentru a implica, dacă va fi necesar, și Armata

PE SCURT Președintele Igor Dodon a menționat astăzi, că dacă va fi necesar, în acțiunile de combatere a noului tip...

PoliticăO săptămână în urmă

Oamenii care iau decizii pentru noi. Cine sunt membrii Comisiei pentru Situații Excepționale a RM

PE SCURT Parlamentul a aprobat pe 17 martie hotărârea privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în...

Politică2 săptămâni în urmă

PSRM și PDM fac alianță majoritară. Lista miniștrilor PDM

PE SCURT Partidul Socialiștilor și cel Democrat au semnat astăzi acordul de constituire a unei alianțe majoritare. Potrivit celor două...

Alegeri2 săptămâni în urmă

No pasaran. Alegerile parlamentare de la Hâncești nu vor fi anulate din cauza Covid-19

PE SCURT Măsurile de securitate luate de autorități pentru a opri răspândirea Covid-19 în țară, nu s-au răsfrânt asupra alegerilor...

Politică3 săptămâni în urmă

Moțiune simplă, povara miliardului furat, suspendarea reducerii pedepsei deținuților. Ce s-a aprobat astăzi la Parlament

PE SCURT Blocul ACUM a înaintat astăzi în ședința Parlamentului o nouă moțiune simplă împotriva politicii externe a Republicii Moldova,...

Politică3 săptămâni în urmă

Stoianoglo confirmă reținerea și audierea a patru persoane din conducerea BNM. Alte declarații ale procurorului general

PE SCURT Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a anunțat astăzi că a eliberat o ordonanță prin care a permis reținerea și...

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova3 săptămâni în urmă

Vlogul lui Dodon. Președintele răspunde, iar politologii comentează

PE SCURT  Deja de trei luni, președintele Igor Dodon comunică cu cetățenii Republicii Moldova prin intermediul unui vlog dinstribuit pe...

Advertisement

Opinii

martie 2020
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031