Privește „Familie în Tranziție” la FIF Queer Voices III — un film emoționant despre transgeneritate și provocările acesteia

Festivalul Internațional de Film Queer Voices III — Queerantine edition te invită să te aventurezi într-un pre-festival screening-surpriză, privind un film frumos și emoționant — „Familie în tranziție”.

Documentarul a fost filmat timp de doi ani și povestește despre Amit și Galit, ce sunt împreună de 20 de ani și educă patru copii. Tatăl familiei împărtășește un secret — cel de-a deveni femeie. Viața într-o societate rigidă pentru un fost veteran de război care-și dorește să devină femeie pare a fi o situație complicată, însă familia îi susține decizia și decide să-i rămână alături. Cei șase trec printr-o tranziției enormă, care nu se limitează doar la tratamentele hormonale și intervenții chirurgicale ale lui Amit.

Regie și producție: Ofir Trainin

Explorează și urmărește această istorie intimă și sinceră pe https://queervoices.muvi.com/ în această duminică, 13 decembrie, ora 19:00. Filmul va fi urmat de un Q&A session cu protagonista documentarului. 

Evenimentul Festivalului Internațional Queer Voices III — Queerantine edition îl găsești aici.


ATENȚIE! Festivalul va avea loc online, iar accesul la filmele subtitrate în trei limbi (română, rusă, engleză) este absolut gratuit. Festivalul este accesibil doar pe teritoriul Republicii Moldova și poți explora filmele chiar aici ?https://queervoices.muvi.com/

? vezi pagina noastră web – http://www.queervoices.md

? abonează-te la Newsletter DECENT – http://eepurl.com/hiLrOz

? urmărește-ne pe facebook – https://www.facebook.com/queervoices.md

? găsește-ne pe instagram – https://www.instagram.com/queervoices.md/

? urmărește-ne pe telegram – https://t.me/queervoicesmd

❤️ găsește-ne pe tiktok – @queervoicesmd

? abonează-te canalului nostru pe youtube — queervoices.md

Festivalul Internațional de Film Queer Voices este organizat de A.O. Moldox și Cinema Queer Stockholm, cu sprijinul financiar al Institutului Suedez și Ambasadei Regatului Țărilor de Jos. Partenerii festivalului: Centrul GDM, International Queer & Migrant Film Festival, Ambasada Suediei, Centrul de Arte „Cocoșul Roșu”. Partenerii civici: A.O. Oberliht, Platzforma, Coaliția Sectorului Cultural Independent din Republica Moldova. Partenerii media: Moldova.org, Moldova Liberă, Oameni și Kilometri, Diez.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.