Moldtelecom desenmeaza cistigatorul campaniei sociale “Idei de 1 000 000 de lei”

S.A. Moldtelecom a anuntat un concurs cu motivatie sociala "Idei de 1 000 000 de lei", in perioada 28.12.2006-21.01.2007. La acesta au fost prezentatate 359 propuneri si idei.

Comisia a examinat proiectele inaintate in corespundere cu conditiile concursului, criteriul de baza pentru selectarea invingatorului fiind impactul major pozitiv pentru societate.

Saptamina trecuta, Comisia S.A."Moldtelecom" a desemnat invingator proiectul de constructie si amenajare a manastirii "Sf. Kneaz Vladimir" din localitatea Horesti, r-nul Ialoveni. Reconstructia acestui asezamint monahal va oferi enoriasilor posibilitatea de reculegere si liniste sufleteasca, o ambianta binevoitoare in aspect cultural si spiritual, precum si posibilitatea de a asista la oficierea serviciilor divine.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare