Instanta de judecata amana, pentru a doua oara, sedintele in cazul ex-primarului capitalei, Serafim Urechean

Sedinta preliminara de judecata in cazul ex-primarului general al capitalei, Serafim Urechean, a fost din nou amanata, din cauza absentei reprezentantului organelor procuraturii. La inceputul lunii curente, sedinta a fost amanata din cauza lipsei unui judecator, care a anuntat ca este bolnav.

Instanta de judecata a sectorului Centru din capitala a amanat, luni, sedinta preliminara in cazul Urechean, pentru data de 22 septembrie curent. Instanta a motivat amanarea pana in toamna a sedintelor de judecata prin faptul ca, in perioada de vara, unii judecatori vor fi plecati in concedii.

Mentionam ca, Serafim Urechean este invinuit de prejudicierea bugetului municipal cu peste 3 milioane lei, in urma procurarii si reutilarii a 40 de ambulante pentru Spitalul de Urgenta. Sedinta preliminara in acest caz a fost amanata pentru a doua oara. // Reporter.MD

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.