Fundatia „Soros-Moldova” anunta concurs pentru ocuparea postului de director de program Initiative Europene

Fundatia „Soros-Moldova” anunta concurs pentru ocuparea postului de director de program Initiative Europene.

Potrivit unui comunicat al Fundatiei „Soros-Moldova”, responsabilitatile generale ale postului presupun participarea la planificarea strategica a programului, coordonarea si monitorizarea implementarii programului, coordonarea selectiei proiectelor propuse spre concurs si evaluarea acestora, asigurarea relatiilor publice pentru programul respectiv. La fel, in responsabilitatile persoanei angajate se include asigurarea comunicarii si negocierea cu principalii donatori si alte organizatii locale si internationale in acest domeniu si asigurarea managementului financiar al bugetului programului.

Candidatii pentru aceasta functie, trebuie sa aiba studii superioare si de masterat, preferabil in domeniul studiilor Europene, stiinte politice si relatii internationale, alte stiinte umaniste, competente in managementul de program sau proiect, spirit de echipa, flexibilitate, capacitati comunicative, aptitudini organizatorice, precum si abilitatea de a lucra cu publicul, de operare pe calculator si cunostinte avansate de limba engleza.

Dosarul de candidatura trebuie sa contina o scrisoare de motivatie in limba romana, un curriculum vitae si o copie dupa diploma de studii. CV-ul trebuie sa includa datele de contact a doua persoane ce pot oferi referinte profesionale despre candidat.

Data limita de depunere a dosarului este miercuri, 20 iulie, ora 17:00. Persoana urmeaza a fi angajata part-time – in perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2005 si full-time, incepand cu 1 ianuarie 2006. Dosarele pot fi depuse la sediul Fundatiei „Soros-Moldova” din Chisinau, sau expediate prin e-mail, la adresa [email protected], – noteaza Info-Prim, cu referire la sursa citata. // Info-Prim

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.