Iubiti credinciosi,

Fiind in Postul Sfintelor Pasti va aducem la cunostinta ca pe data de 17 aprilie 2005 orele 17.00 la Catedrala „Nasterea Domnului” din Chisinau vor fi aduse spre inchinare Sfintele Moaste ale Cuviosului Antipa Rominul de la Calapodesti ( care se pastreaza la manastirea „Sfintul Gheorghe” din Suruceni) si ale Sfintilor Mucenici Epictet si Astion (care se pastreaza la manastirea Sfintul Petru si Pavel din Constanta). Cinstitele Moaste se vor afla in Catedrala Mitropolitana pina pe 20 aprilie 2005.

Aducerea cinstitelor moaste in Capitala a fost posibila datorita unor actiuni comune ale maicilor manastirii „Sfintul Gheorghe” din Suruceni si ale membrilor organizatiilor „ICHTIS-MOLDOVA” si ASCOR din Constanta.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.