Connect with us

Diverse

Vino flămând la Food Fest. Powered by Metro. Vezi cine sunt participanții festivalului

Publicat

pe

Când ai fost ultima dată cu prietenii sau familia la un eveniment unde fiecare dintre voi putea să ospăteze multe și de toate? Doar pentru tine, la Food Fest. Powered by Metro se vor aduna la un loc 18 participanți care vor pregăti o diversitate de bucate, mai simple și mai sofisticate.

La 3 iunie, vino flămând la magazinul METRO – Poșta Veche, și delectează-te cu de toate.

Am enumerat câțiva din participanții evenimentului, dar mai urmează.

Înghetața Sandra Casa Rinaldi Bergenbier Sherlock Holmes Pub Torro Burgers SoupShake/ Chi Wok Craft Meat Restaurantul La Bădiș Istanbul  Bazaar Magic Hot Dog Pinta Moldova Esushi   Tucano Coffee Rozmarin Cafe Pink Waffle/Rosa Cremosa Verdego TIA Bionatur Laro Migdale Negroni Bar

La eveniment vei avea suficient timp să guști din toate bucatele pregătite pentru tine, începând de la bucate din carne, legume, gustări vegetariene, până la bere, alcoolică și nealcoolică, vin și băuturi răcoritoare, precum lemonade și smoothie din fructe.

Pentru ca să nu te rătăcești prin zona Food & Drinks, îți prezentăm harta evenimentului și zonele în care poți să îți petreci timpul între sesiunile de mâncare.

Iar pentru o digestie perfectă, este pregătit și un meniu muzical plin de culoare și soare:

12:00 – Magic Flowers (dj project)

15:00 – The Glimpse

17:00 – Laura Bodorin Funky Trio

19:00 – Geta Burlacu Band

Cost bilet: 20 de lei

Biletele pot fi procurate la intrare.

Mai multe detalii despre eveniment, participanți și zonele de activitate găsiți pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/242477449822722

Hashtag-urile evenimentului: #vinoflamand #foodfestchisinau

Organizat de PRofile agency

Citește mai departe
Advertisement

Diverse

Igor Dodon a plecat la Sankt Petersburg

Publicat

pe

De către

Președintele Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru la Sankt Petersburg, unde va participa la Forumul Economic Internaţional -2018, care îşi va ţine lucrările în perioada 24-26 mai, în Centrul pentru Congrese şi Expoziţii „Expoforum”.

În cadrul evenimentului șeful statului are preconizate mai multe întrevederi cu persoane oficiale, inclusiv cu preşedintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, cu preşedintele Consiliului Federaţiei al Adunării Federale a Rusiei, Valentina Matvienko, cu preşedintele Consiliului de Administrare “Gazprom”, Aleksei Miller, președintele ”Sberbank” din Rusia, Gherman Gref.

Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg este un eveniment ce se desfășoară sub egida şi cu participarea preşedintelui Federaţiei Ruse.

Forumul din anul curent se va desfăşura sub sloganul „Creând o economie a încrederii”.

La eveniment este preconizată participarea a circa 15 mii de oaspeţi din peste 140 de ţări ale lumii, printre care Germania, Elveţia, Suedia, Grecia, Italia, India, Arabia Saudită, Qatar, Israel, Vietnam, SUA, Canada, ţările din Africa. Printre participanţi la Forum sunt prezenți reprezentanţi ai comunităţilor de afaceri, conducători ai organizaţiilor internaţionale, persoane oficiale, experţi, savanţi şi jurnalişti.

Citește mai departe

Diverse

Plahotniuc spune unde se simte “cel mai confortabil”

Publicat

pe

De către

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a vizitat ieri trei localități din R. Moldova, care și-au sărbătorit Hramul de Sf. Nicolae. Acesta a fost însoțit de premierul Pavel Filip.

„Hramuri cu oameni calzi și buni, în satele Zberoaia și Bălăurești. La mine acasă în Nisporeni, acolo unde mă simt cel mai confortabil. Mi-a făcut plăcere să ajung și în raionul de baștină al premierului Pavel Filip, Strășeni, la Lozova. La mulți ani, dragii noștri!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe

Diverse

Ziua Orașului Nisporeni va fi marcată printr-un program cultural divers

Publicat

pe

De către

Primăria oraşului Nisporeni organizează, în zilele de 26 şi 27 mai, o serie de manifestări cultural-artistice de excepţie, prilejuite de împlinirea a 400 de ani la fondarea localităţii.

Programul cuprinde un maraton ecologic, vizionarea finalei Ligii Campionilor Real Madrid-Liverpool, pe un ecran uriaş, instalat în centrul oraşului, un biker-show, concert de muzică de fanfară, dar şi multe surprize pentru copii.

Programul artistic va culmina în seara de 27 mai, cu un maraton artistic de excepţie, la care vor participa artişti de renume din Moldova, cum ar fi Nicolae Glib, Natalia Barbu, orchestra fraţilor Advahov, Alex Calancea Band sau Igor Rusu.

Punctul culminant al concertului din Nisporeni va fi evoluţia excepţionalei trupe Zdob şi Zdub, a renumitului interpret italian Pupo, dar şi a celebrei cântăreţe din România Inna.

Seara va culmina cu un incendiar foc de artificii.

Citește mai departe