Un locuitor al oraşului Veliki Novgorod a rămas fără baia de lemn din curte chiar în noaptea de Crăciun. Iniţial, spărgătorii au furat mai multe obiecte din casa victimei, iar apoi şi construcţia din lemn.

Astfel, victima Vitali Kudreaşov a relatat presei că înainte de a comite jaful, persoane necunoscute au pătruns în casă, dar nu au reuşit să fure prea multe lucruri. Peste două zile, spărgătorii au decis să-i mai facă o vizită victimei.

De data aceasta chiar în noaptea de Crăciun, aceştia au venit cu un camion după construcţia de lemn din curtea sa.

Ulterior, mai mulţi vecini ai bărbatului au declarat poliţiştilor că au văzut cum baia din lemn a fost transportată cu un camion.

Victima a reclamat cazul la Poliţie şi a sesizat oamenii legii asupra acestui jaf, Anchetatorii au stabilit că baia a fost urcată cu un dispozitiv special în camion.

La momentul actual, rusul încearcă să depisteze hoţii cu ajutorul reţelelor de socializare. Potrivit bărbatului,oamenii legii au identificat mai multe versiuni, însă deocamdată nu au reţinut pe nimeni.

Bărbatul a mai spus că a cumpărat baia acum doi ani. Construcţia a fost adusă la destinatar sub formă de piese, pe care ulterior el le-a asamblat.