O tânără de 20 ani a sesizat poliţiştii din capitală, după ce a fost atacată în ascensor de trei indivizi necunoscuţi. Aceasta le-a spus oamenilor legii că a fost agresată fizic şi deposedată de telefonul mobil în valoare de 4 250 lei.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat atacatorii, care s-au dovedit a fi trei tineri cu vârstele cuprinse între 15 ani şi 18 ani, originari din raioanele Ialoveni şi Anenii Noi.

Astfel, unul din ei, în vârstă de 17 ani, a fost localizat şi reţinut în comuna Bulboaca. Al doilea individ s-a dovedit a fi un minor de 15 ani care se eschivează de organul de urmărire penală, iar al treilea de 18 ani a fost plasat în detenţie întrucât era condamnat la 5 ani de închisoare pentru diverse infracţiuni patrimoniale săvârşite.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru jaf, iar făptaşii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 7 ani.

Totodată, sunt desfăşurate acţiuni de investigaţii pentru a stabili complicitatea acestora în alte cazuri similare, precum şi identificarea eventualelor victime.