Un moldovean de 41 de ani a murit sâmbătă, în stațiunea Costinești, după ce a fost lovit de un skijet. Acesta conducea vehiculul, când la un moment dat a intrat cu viteză în mai multe plase pescăreşti. Ambarcaţiunea s-a răsturnat, iar bărbatul a căzut, fiind cel mai probabil lovit de skijet.

Accidentul tragic a avut loc la aproximativ 100 de metri de ţărm. Poliţiştii români au deschis o anchetă..

Incidentul a fost observat de o ambarcaţiune de agrement care trecea prin zonă, bărbatul rănit fiind preluat de aceasta şi adus la mal.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul împrumutase skijetul de la un prieten. Victima avea 41 de ani şi era cetăţean al Republicii Moldova, stabilit în judeţul Arad.

News.ro scrie că el a fost preluat de la mal de şenilata aflată pe plajă şi dus la cortul de prim ajutor pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal, iar în timp ce primea îngrijiri medicale a făcut stop cardiorespirator.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, iar la faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD. Medicii au încercat timp de câteva zeci de minute salvarea bărbatului, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să constatate decesul acestuia.