TOP 10 motive să nu ratezi ROCKIT 2017

Rockit Digital Confernece ’17 este o conferință de scară largă cu cei mai competenți speakeri, care au atins un succes remarcabil în domeniile sale: marketing digital, creativitate digitală, inovare și tehnologie, antreprenoriat și startup. Acesta va avea loc pe 11-12 Mai, la Chișinău, în noul Centru de Excelență în domeniul TIC, „Tekwill”.

1. 24 de speakeri din 11 țări

Profesioniști din lumea digitală din Grecia, Estonia, SUA, Polonia, România, Ucraina, Moldova, Rusia, Georgia, Israel și Turcia vor urca pe scena ROCKIT 2017 pentru a împărtăși cu participanții la conferință experiența lor.

2. 400 de participanți

Vei cunoaște peste 400 de pasionați din cele mai inovatoare companii cu profil tehnologic, antreprenori, profesioniști în online, advertiseri, comunicatori, jurnaliști.

[iframe link=”http://rockit.md/”]

3. Patru tematici-cheie

Evenimentul inspiră, educă și promovează inovațiile prin aducerea know-how-ului local, regional și internațional pe Digital marketing, Digital creativity, Tehnologii și Inovații, Antreprenoriat și Startup-uri.

4. Patru workshop-uri practice

Alexandr Oleynik va explica care sunt posibilitățile publicității pe Facebook, George Carey Simos vine cu workshop-ul „Growth Hcaking for Startups in 2017 and Beyond”, Nino Macharashvili, președinta Digital Communication Network va prezenta „Storytelling with Data”, iar Beata Biel, Jjurnalistă și media trainer va ține workshop-ul „Încrederea în Media și dezinformarea”.

5. Îl vei cunoaște pe cofondatorul „We are Social Media”

George Carey Simos, cofondator și comunicator principal al „We are Social Media”, unul dintre cele mai mari site-uri independente dedicate social media și marketingului digital, vine cu prezentarea „Hacking Platform Mechanics to Drive Social Media Succes” și workshop-ul „Growth Hacking for Startups in 2017 and Beyond”.

6. Află secretul succesului aplicațiilor de pe telefon

Ce se va întâmpla după ce perioada aplicațiilor de pe telefon va lua sfârșit? Și despre demistificarea aplicațiilor de pe telefon. Andrei Costescu va vorbi despre factorii de care trebuie să ții cont atunci când vrei să creezi o aplicație pe mobil astfel încât să aibă o bună prezență pe mobile.

Andrei Costescu este CEO și fondator al companiei mReady, specializată în elaborarea de soluții B2B pe mobil (aplicații mobile) pentru cei care își doresc să crească sau să creeze prezența în acest mediu. În prezent, mReady creează aplicaţii mobile (Android şi iOS) la comandă pentru agenţii şi clienţi din România şi din strainătate. În perioada octombrie 2011 şi iulie 2012, mReady a dezvoltat 23 de proiecte și a lansat 46 de aplicaţii atât pe Android cât şi pe iOS. Acum, în portofoliul de clienţi se regăsesc nume sonore precum Coca-Cola, How to Web, KPMG, TAROM, KFC sau Vodafone.

7. Vei afla ce să faci cu traficul site-ului tău

Dmitry Rumyantsev, unul dintre cei mai apreciați Internet Marketers din Rusia, creatorul comunităților „Internet Marketing” și „Event Marketing from A to Z”, vine cu prezentarea „Find your traffic. Where to look for your traffic?”

8. Rockit Digital Conference ’17 oferă premii

La conferință va fi răsplătit spiritul inovațional și pionieratul digital cu premii în cadrul a două evenimente speciale – Rockit Awards (premierea celor mai remarcabile campanii digitale) și Rockit Startups (concurs de pitching cu premierea celor mai promițătoare startup-uri din Moldova).

9. Cunoaște-l pe Călin Fusu, unul dintre cei mai bogați oameni din România

Călin Fusu este acţionar majoritar şi directorul executiv al grupului Neogen, care deţine site-ul Bestjobs.ro. Grupul Neogen deține o platformă de recrutare, numită CeeVee, prin intermediul căreia recrutorii pot găsi candidaţii potriviţi pentru posturile disponibile, având acces la o bază de date actuală cu CV-uri ale persoanelor care îşi caută un job în diferite domenii de activitate.

În 2007, Neogen a achiziționat site-ul Faces.md – o rețea de socializare pentru adolescenți și tineri. Faces.md care avea la acea vreme 100.000 de utilizatori înregistrați și care le oferea posiblitatea să voteze profilele utilizatorilor.

Pe parcusul anilor, datorită cifrei de afaceri înregistrate, moldoveanul a intrat în mai multe clasamente ale celor mai bogați români. În 2013, Călin Fusu a intrat în topul celor mai bogaţi oameni din România, întocmit de revista Forbes. Atunci, moldoveanul avea în conturi 5 milioane de euro, sumă ce l-a clasat pe locul 474.

10. Află cum să obții succesul maxim în modeling și business în teren

Doina Ciobanu a fost recunoscută de cei de la Vogue, Forbes, ELLE, GQ și Bazarul lui Harper. Face parte din „millennials” care recunosc și exploatează puterea social media. Ea a fost numită de Forbes ca fiind unul dintre primii 19 tineri antreprenori din România, de două ori – una dintre cele mai influente reprezentante ale modei în România și de două ori – titlul de „Cel mai bun stil personal” de Elle.
Doina a lucrat cu branduri de moda de lux, atât de diverse ca Agent Provocateur, Fendi și Versace, a fost primul digital influecer care a reprezentat fața campaniei Paul Smith și a lucrat cu branduri precum L’Oréal și Bobbi Brown. Este reprezentată de modelele NEXT din întreaga lume.

Evenimentul este organizat de Academia ROCKIT (ROCKIT ACADEMY) în parteneriat cu TEKWILL, CIVITTA și Asociația Specialiștilor în Relații Publice și Comunicare, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei prin Fondul de Dezvoltare și Ajutor Umanitar.
Grăbește-te să-ți iei un bilet pentru Rockit Digital Conference ’17 cu doar 29 USD, accesând bit.ly/rockit17! În ziua evenimentului prețul biletelor va fi de 39 USD, în măsura disponibilității.
Vezi detalii despre eveniment pe www.facebook.com/events/2688157802099322 și la www.rockit.md. Rock the Digital cu #rockitmoldova!
Evenimentul are loc la Tekwill, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei, al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională și al Guvernului Suediei prin intermediul Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

Lucrez în jurnalism din 2012 și am învățat meseria din practică, pe teren. Am preluat Moldova.org în calitate de manageră în 2016 și de atunci am reușit nu doar să creștem echipa, ci și să transformăm radical forma și menirea redacției. Mă mândresc cu o echipă feministă, care ține pasul cu trendurile internaționale, practicând jurnalismul constructiv și de soluții. Depun efort pentru ca Moldova.org să se asocieze și colaboreze cu organizații de la noi și internaționale, care împărtășesc aceleași valori. Asta pentru că noi facem mai mult decât jurnalism, noi construim o comunitate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.