Putin a ajuns pe o linie nouă de prezervative georgiene

O companie producătoare de prezervative din Georgia a lansat pe piață un produs nou cu ocazia împlinirii a 10 ani de la războiul cu Rusia.

Aiisa, compania care a lansat primele prezervative georgiene, a pregătit un produs pentru comemorarea a 10 ani de la „războiul din august”. „Noi nu uităm agresiunea rusească și simbolul ei – Vladimir Putin!”, se vorbește în declarația companiei. Reprezentanții Aiisa promit că noul „design anti-ocupațional” va fi reînnoit în fiecare lună: următorul produs va fi prezentat pe data de 27 septembrie – ziua în care a fost ocupat orașul Suhumi, apoi pe 7 octombrie – ziua de naștere a lui Vladimir Putin.

Amintim că mesaje critice și ironice în adresa lui Vladimir Putin au apărut și în Ucraina, de exemplu pe hârtie igienică.

Deocamdată, compania georgiană Aiisa a emis  două designuri noi cu ocazia comemorării a 10 ani de la războiul cu Rusia. Primul are inscripționat „Fiecare penis are nevoie de protecție”, iar al doilea – „Un bărbat atletic bătrân călărește în multe feluri perverse”.

Amintim că războiul dintre Rusia și Georgia din 2008 reprezintă un conflict armat între Georgia, pe de-o parte, și Federația Rusă pe cealaltă parte. Războiul a început în august 2008, ca urmare a unei operațiuni militare lansate de către forțele georgiene contra regimului separatist oset. Pe data de 8 august Rusia a trimis forțe în sprijinul osetilor. În urma acestui război, Osetia de Sud a fost recunoscută ca entitate statală de către Federația Rusă, Georgia la rândul ei pierzând de facto controlul asupra acestei regiuni.

Lucrez în jurnalism din 2012 și am învățat meseria din practică, pe teren. Am preluat Moldova.org în calitate de manageră în 2016 și de atunci am reușit nu doar să creștem echipa, ci și să transformăm radical forma și menirea redacției. Mă mândresc cu o echipă feministă, care ține pasul cu trendurile internaționale, practicând jurnalismul constructiv și de soluții. Depun efort pentru ca Moldova.org să se asocieze și colaboreze cu organizații de la noi și internaționale, care împărtășesc aceleași valori. Asta pentru că noi facem mai mult decât jurnalism, noi construim o comunitate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.