Primăria Chişinău a informat că, la ora 13.00, au fost reconectate la sistemul centralizat de încălzire toate grădiniţele din Chişinău şi spitalele municipale, cu excepţia Spitalului nr. 1,unde au loc lucrări de modernizare a sistemului de încălzire din instituţie. În Maternitate şi în Blocul Pediatric din acest spital se livrează agent termic

În Spitalul „Sf. Treime” şi Maternitatea nr. 2,  saloanele instituţiilor sunt încălzite cu reşouri electrice.

Totodată, au fost reconectate  62 de blocuri de locuinţă, iar numărul solicitărilor de reconectare a agentului termic creşte în continuare.

În plus, la această oră au fost înregistrate 25 de cazuri când copacii au căzut peste casele de locuit, fiind afectate ferestrele sau balcoanele unor apartamente, acoperişurile caselor de locuit particulare sau blocurilor de locuinţă.

La lichidarea consecinţelor intemperiei sunt antrenate 16 echipe de intervenţie din cadrul Asociaţiei de gospodărire a spațiilor verzi, Direcției situații excepționale a municipiului Chișinău şi Agenţiei Moldsilva, care înlătură copacii doborâţi pe străzile oraşului.

În sectoarele Râşcani şi Ciocana, toate arterele de circulaţie au fost deja deblocate, cu excepţia străzilor care pe timp de iarnă se închid.

Pe întreg teritoriul municipiului Chişinău se acţionează în continuare, pentru lichidarea treptată a consecinţelor ninsorii.