Apariţie neobişnuită pe scena unui teatru din R.Moldova. Patrupedul Poliției de Frontieră Laky a apărut în piesa de teatru “Woyzeck” a autorului german Georg Buchner, montată în premieră la Teatrul Național „Eugene Ionesco”.

Cu prestațiile sale spectaculoase, câinele Poliției de Frontieră Laky a atras privirile spectatorilor, el având un rol impunător în acest spectacol. Poliţia de Frontieră menţionează că şarmul, iscusința și prezența scenică au surprins în mod neașteptat spectatorii, patrupedul meritând toată admirația pe parcursul piesei jucate ca un adevărat actor.

Piesa va fi jucată și în acest week-end, în cadrul unui turneu în România, organizat cu ocazia Festivalului Internațional Multicultural de Teatru „TRANSIT FEST”. Piesa autorului german Georg Buchner relatează povestea uni soldat torturat de propriile halucinații.

Patrupedul Laky, asistat de specialistul principal al Centrului chinologic al IGPF, Ghenadie Rotaru, își va continua prestația sa, demonstrându-și talentul său și încântând cu abilitățile sale teatrale și publicul din afara țării.