Connect with us

Externe

Moscova: Doi muncitori l-au răpit pe un bărbat din R.Moldova care lucra ca maistru pe un șantier de construcții

Publicat

pe

Doi muncitori de la o firmă de construcții din Moscova l-au răpit pe un bărbat, originar din Republica Moldova, care lucra ca maistru la aceeași firmă. Cei doi au recurs la acest gest pe motiv că firma nu le-ar fi plătit 116 mii de ruble pentru munca efectuată, scrie 360tv.ru.

Bărbații au fost reținuți, după ce moldoveanul a reușit să alerteze Poliția.

Potrivit sursei citate, la 7 august, oamenii legii au fost sesizați de un bărbat de 35 de ani, originar din Republica Moldova, care a anunțat că a fost răpit de doi muncitori ai firmei unde era angajat.

El a declarat că lucrează în calitate de maistru într-o firmă de construcții din Moscova. În lunile iulie-august, sub conducerea sa, doi muncitori au realizat lucrări de reparație la un obiectiv. Pentru munca lor, ei au fost remunerați cu 60 mii de ruble.

Cei doi au considerat însă că firma nu le-a achitat încă 115 mii de ruble. Maistrul le-a explicat că nu el este persoana autorizată pentru plata muncii și că astfel de probleme sunt gestionate de conducerea firmei. Atunci cei doi au decis să-l răpească și să-l oblige să le achite restanța la salarii.

Atacatorii au ales un moment când bărbatul se afla în automobil său , l-au forțat să se așeze pe bancheta din spate, iar apoi s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

Bărbatul din Republica Moldova a reușit pe neobservate să sesizeze Poliția. Oamenii legii l-au depistat rapid pe acesta și au reușit să-i rețină și pe atacatori.

Este angajată în domeniul media încă din 1999. Timp de 14 ani, a fost reporter la Agenția de Stat Moldpres, apoi a lucrat la Flux și portalul Arena. Face parte din echipa Moldova.org din 2014.

Citește mai departe

Externe

Cum arată pantofii de 17 milioane de dolari. Sunt cea mai scumpă pereche de încălțăminte din lume

Publicat

pe

De către

Cei mai scumpi pantofi din lume au fost expuși spre vânzare la hotelul Burj Al-Arab din Dubai. Pantofii cu toc înalt, decorați cu aur, mătase şi sute de diamante, sunt estimați la 17 milioane de dolari , scrie Mediafax cu referire la Khaleej Times.

Producătorul, Jada Dubai, spune că sunt cei mai scumpi din lume. Fiecare pantof este decorat în vârf cu un diamant de 15 carate.

“Dubai este oraşul milionarilor şi miliardarilor… vedem aici o piaţă potenţială, împreună cu toată regiunea golfului”, a spus Hemant Karamchandani, şef al Passion Jewellers, compania care a furnizat pietrele preţioase.

View this post on Instagram

Diamonds, gold. The Passion Diamond Shoes.

A post shared by JADA DUBAI (@jadadubai) on

Perechea expusă la Burj Al-Arab sunt mărimea 36. Dacă persoana care îi comandă dorește să-i poarte poate să-i comande pentru mărimea sa după ce plătește suma integrală

Citește mai departe

Externe

Doi moldoveni, depistați morți pe un câmp din regiunea Moscovei

Publicat

pe

De către

Trupurile neînsuflețite a doi bărbați originari din Republica Moldova au fost depistate pe un câmp de lângă Mojaisk, localitate aflată la circa o sută de kilometri de Moscova. Abia acoperiți cu pământ, bărbații au stat acolo aproximativ o lună, anunță 360tv.ru cu referire la surse din cadrul organelor de anchetă.

Pe cadavrele celor doi migranți experții au găsit numeroase plăgi de cuțit. Cele mai multe au fost depistate în regiunea toracică. Potrivit sursei citate, unul dintre bărbați avea 42 de ani, iar celălalt – 34.

Ambii erau înregistrați temporar în regiunea Sokolniki din capitala rusă, dar cei doi nu locuiau pe adresele indicate.

În realitate, bărbații locuiau într-un vagon de construcții din satul Mâșkino din apropierea orașului Mojaisk. Când cei doi oameni au dispărut, nimeni nu a apelat la poliție. Până în prezent nu se știe cine i-a ucis și în ce circumstanțe s-a produs crima.

Cadavrele au fost transportate la morgă, iar oamenii legii cercetează cazul și întreprind măsuri de identificare și reținere a celor care au comis crima.

Citește mai departe

Externe

Cuplu de medici torturat de trei români, în Italia. Femeii i-au tăiat o ureche

Publicat

pe

De către

Trei români au fost arestați la două zile după ce au jefuit o familie de pensionari din Lanciano, în apropiere de Pescara. Cei trei au vârste cuprinse între 20 și 30 de ani și sunt rude.

Anchetatorii încearcă să afle dacă au fost mai multe persoane implicate, iar localnicii au înconjurat o clădire din centrul orașului în care s-ar afla alți complici ai românilor, scrie Digi24.ro.

Luni dimineață, cei trei români, însoțiți cel mai probabil de alți complici au intrat într-o vilă de la marginea orașului în care locuiau doi bătrâni, foști medici. Timp de două ore proprietarii au fost torturați, legați și bătuți crunt, soției chirurgului i-au tăiat o ureche, toate acestea pentru a afla unde se află seiful.

Când s-au convins că în casă nu găsesc ce căutau, aceștia au luat cărțile de credit ale bătrânilor și au fugit.

O rudă care locuia în apropiere a dat alarmam când proprietarii au sunat disperați.

„Mi-au spus doar că i-au masacrat, că i-au jefuit, să fug repede la ei. Atât. Nu pot descrie, când vezi într-un film știi că este într-un film, dar când vezi în realitate te cutremuri”, a spus o rudă a victimelor.

Matteo Salvini, ministrul de interne al Italiei a reacționat imediat pe o rețea de socializare, unde a felicitat forțele de ordine și a condamnat fapta românilor.

„Mulțumită Forțelor de Ordine, aceste bestii trebuie să putrezească la închisoare! #fărătoleranță”, a scris politicianul.

Sursa: Digi24.ro

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com